Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingscentrum voor babydinosaurussen 76963

Stap in de wereld van Jurassic World met LEGO set 76963. Red de babydinosaurussen in het mysterieuze onderzoeksgebied met een terreinwagen en een uitdagende grotmuur. Met duidelijke instructies en de LEGO Builder app is het bouwen nog leuker. Deze educatieve set is perfect voor jonge bouwers vanaf 4 jaar. Bestel nu en geniet van uren speelplezier!

Waar is LEGO Reddingscentrum voor babydinosaurussen 76963 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
139
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76963
lego insiders punten icoon
260
punten

Stap in de wereld van de dino's met de LEGO® Jurassic World Reddingscentrum voor babydinosaurussen (76963) set! Speciaal ontworpen voor jonge fans vanaf 4 jaar, biedt deze set een spannend avontuur waarbij je niet alleen kunt spelen, maar ook kunt leren bouwen.

Stel je voor: je bevindt je in een mysterieus onderzoeksgebied met een adembenemende grotmuur en een terreinwagen, allemaal gemaakt van LEGO startsteenelementen. Hier gaat het allemaal gebeuren. Maar pas op, want er ligt gevaar op de loer! Gelukkig kun je rekenen op de hulp van 2 stoere minifiguren die weten hoe ze met dino's om moeten gaan. Samen met hen, een jonge Ankylosaurus, Triceratops en Velociraptor, een kleine Velociraptor en een volwassen Pteranodon ben jij klaar voor actie!

Deze LEGO set bevat duidelijke instructies met afbeeldingen, perfect voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de LEGO Builder app nog meer plezier en interactie. Met deze app kun je je model tot leven zien komen op het scherm terwijl je het bouwt! Hoe cool is dat?

LEGO Jurassic World 4+ sets zijn niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een geweldig cadeau. Ze introduceren jonge kinderen op een speelse manier bij hun favoriete film- en tv-personages. En dankzij de speciaal ontworpen startstenen is het bouwen nog eenvoudiger. Zelfs beginnende bouwers kunnen met een klein beetje hulp van een volwassene prachtige voertuigen, gebouwen en nog veel meer maken!

Stap in de wereld van Jurassic World en beleef spannende avonturen met de LEGO® Jurassic World Reddingscentrum voor babydinosaurussen. Ontdek het mysterieuze onderzoeksgebied en ga op zoek naar de babydinosaurussen die hulp nodig hebben. Met de terreinwagen kun je overal naartoe rijden en de grotmuur zorgt voor de nodige uitdaging.

Maar pas op voor de gevaren die op de loer liggen! Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met de hulp van de minifiguren en de verschillende dinosaurussen kun je de babydinosaurussen redden en ze weer terugbrengen naar hun veilige thuis.

Deze LEGO set is speciaal gemaakt voor jonge bouwers vanaf 4 jaar. De instructies zijn gemakkelijk te volgen en bevatten duidelijke afbeeldingen. Zo kunnen zelfs de jongste fans zelfstandig aan de slag met bouwen. En voor nog meer plezier is er de LEGO Builder app. Deze app biedt allerlei interactieve functies, zoals zoomen en draaien, waarmee je je model op het scherm kunt bewonderen terwijl je het bouwt.

De LEGO Jurassic World 4+ sets zijn niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens educatief. Ze stimuleren de fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht en de creativiteit van kinderen. Bovendien zijn ze een geweldig cadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op dino's en avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de spannende wereld van Jurassic World met de LEGO® Jurassic World Reddingscentrum voor babydinosaurussen. Bouw je eigen avontuur en red de babydinosaurussen voordat het te laat is!

Let op: dit is LEGO set nummer 76963, dus wees er snel bij voordat hij uitverkocht is. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met deze fantastische LEGO set!

Laatste update: 2024-01-11 22:04:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76942

Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx

foto van lego set75920

Raptorontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.