Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dinosaur Missions: Stegosaurus Discovery 76965

Stap in de spannende wereld van dinosaurussen met de LEGO Dinosaurus Missies: Stegosaurus Ontdekking set (76965). Bouw je eigen prehistorische wereld met Stegosaurus en Velociraptor figuren, minifiguren Ben en Sammy, een off-road voertuig en meer. Gebruik de LEGO Builder app voor een extra dimensie aan het speelplezier. Perfect cadeau voor Jurassic World fans.

Waar is LEGO Dinosaur Missions: Stegosaurus Discovery 76965 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Jurassic World sets

aantal lego stenen icoon
420
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76965
lego insiders punten icoon
422
punten


Stap in de spannende wereld van dinosaurussen met deze Dinosaurus Missies: Stegosaurus Ontdekking (76965) set, een geweldig cadeau vol fantasierijk speelplezier voor fans van 6 jaar en ouder. Na het bouwen van deze LEGO® Jurassic World dinosaurus speelset, kunnen kinderen eindeloze verhalen verzinnen met de Stegosaurus speelgoedfiguur met beweegbare poten, een kleine Velociraptor speelgoedfiguur en de minifiguren Ben en Sammy. Ook is er een boom met uitkijkpost en 2 afneembare delen, plus een off-road voertuig met een 2-minifiguur cabine, verwijderbaar dak, opening achterkant, beweegbaar bed en meerdere opberggebieden voor kleine verhaalstarter elementen. Daarnaast is er ook een klein aanhangwagentje met een beweegbare satellietschotel, microscoop en schermen, plus nog veel meer.



Met de LEGO Builder app worden jonge dinosaurusfans begeleid op een intuïtief bouwavontuur, waarbij ze in 3D kunnen inzoomen en modellen kunnen draaien, sets kunnen opslaan en hun voortgang kunnen bijhouden. De set is ook een leuk en betaalbaar cadeau-idee voor fans van Jurassic World en is een geweldige keuze voor kinderen die van dieren, avonturen en dinosaurussen houden.



Stap in de wereld van de prehistorie en ga op ontdekkingstocht met je eigen team van avonturiers! Met deze Dinosaurus Missies: Stegosaurus Ontdekking set ben jij de baas over je eigen dinosaurusexpeditie. Bouw je eigen prehistorische wereld en laat je fantasie de vrije loop. Ga op zoek naar verborgen schatten, ontmoet wilde dinosaurussen en beleef spannende avonturen met Ben en Sammy. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Naast het bouwen van deze coole set, is het ook mogelijk om de LEGO Builder app te gebruiken voor nog meer speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek alle mogelijkheden van deze geweldige dinosaurus speelset. Met de app kun je zelfs je voortgang bijhouden en je eigen virtuele dinosauruswereld creëren. Een absolute must-have voor elke dinosaurusliefhebber!



Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog aan je eigen dinosaurusavontuur met deze Dinosaurus Missies: Stegosaurus Ontdekking set en laat je fantasie de vrije loop! Een geweldig cadeau voor jong en oud, voor urenlang speelplezier en avontuur.

Laatste update: 2024-05-13 15:13:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.