Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kunstproject - Samen creëren 21226

Samen creatief aan de slag met LEGO® Art: Kunstproject - Samen creëren (21226) set.
Maak een uniek kunstwerk voor aan de muur met vrienden en familie.
Kies uit verschillende afbeeldingen en combineer ze tot één kunstwerk.
Ideaal decembercadeau voor knutselliefhebbers vanaf 7 jaar.
Bevat meer dan 4000 onderdelen en biedt oneindig veel mogelijkheden.
Veilige en duurzame LEGO® onderdelen.
Bestel nu en beleef een gezellige en creatieve avond thuis!

Waar is LEGO Kunstproject - Samen creëren 21226 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 119.9901-08-2022

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
4138
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-11-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
21226
lego insiders punten icoon
900
punten

Ben jij op zoek naar een gezellig en creatief knutselproject dat je samen kunt ondernemen? Dan is de LEGO® Art: Kunstproject - Samen creëren (21226) set perfect voor jou! Nodig je vrienden en familie uit, pak de handleiding erbij en maak samen een uniek kunstwerk om aan de muur te hangen.

Samen creatief bezig zijn
Met deze set kan je met je vrienden en familie een leuke avond vol creativiteit beleven. De set bevat een eenvoudig bouwbaar palet waarop je kleuren met elkaar kunt combineren en vier thema's met elk negen mogelijke afbeeldingen: eten, patronen, symbolen en interesses. Kies de afbeeldingen die je leuk vindt en combineer ze tot één kunstwerk. Je kunt zelfs samenwerken om een grote afbeelding van een klassieke LEGO minifiguur te maken.

Voor elk wat wils
Neem de tijd voor jezelf en maak een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur. Laat jouw persoonlijkheid zien door de afbeeldingen te kiezen die bij jou passen, of bouw juist iets totaal anders. Wat je ook kiest, deze set is een ideaal decembercadeau voor jouw vrienden en familie die graag knutselen.

De set bevat meer dan 4000 onderdelen, 9 platen om aan de muur te hangen, een bouwbaar kleurenpalet om de tegels te sorteren, 2 unieke ophangelementen en een tegelwipper. Met deze set kunnen jij en jouw vrienden en familie samen op een ontspannen manier creatief aan de slag met een project waarbij jullie oneindig veel mogelijkheden hebben.

Een geweldig cadeau voor jou en jouw vrienden
Deze set is een geweldig cadeau voor jongens, meisjes en knutselfans vanaf 7 jaar oud. Werk samen tijdens het bouwen en maak een persoonlijke collage van afbeeldingen of creëer een kunstwerk van de LEGO® minifiguur tegen een achtergrond van een sterrenhemel. Het herbouwbare kunstwerk is ongeveer 40 x 40 cm groot en is een gezellige activiteit voor een groep vrienden of familieleden die graag samen iets moois willen maken.

Een bijzondere ervaring
Alleen al het uitpakken van de doos is een bijzondere ervaring. De handleiding en de 9 afzonderlijke pakketjes bouwinstructies begeleiden je bij het bouwproces. De LEGO® Art sets zijn prachtige verzamelobjecten voor echte knutselfans om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. Ze bieden een boeiende bouwervaring waarmee je jouw creativiteit en zelfontwikkeling op een nieuwe manier kunt uiten.

Veilige en duurzame LEGO® onderdelen
De LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat dit bouwbare kunstwerk voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ben je klaar voor een gezellige en creatieve avond thuis met je vrienden en familie? Bestel dan nu de LEGO® Art: Kunstproject - Samen creëren (21226) set!

Keywords: LEGO, art, kunst, creatief, samen, avond, vrienden, familie, persoonlijk, decembercadeau, gezellig, uitdaging, bouwbaar, kleurenpalet, afbeeldingen, minifiguren.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 119.99 (02-08-2022) € 119.99 (02-08-2022) € 119.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set31206

The Rolling Stones

foto van lego set31207

Bloemkunst

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.