Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Andy Warhol's Marilyn Monroe 31197

De LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) set is een creatieve activiteit voor fans van kunst en popiconen.
Met 3332 LEGO stenen kun je een iconisch kunstwerk van Marilyn Monroe maken.
Luister naar de meegeleverde soundtrack en ontdek interessante feitjes.
Hang je voltooide kunstwerk aan de muur met de exclusieve handtekeningtegel.
Deze set is geschikt voor iedereen en maakt deel uit van een reeks inspirerende bouwsets voor volwassenen.
Bestel nu en geniet van een ontspannende en creatieve ervaring.

Waar is LEGO Andy Warhol's Marilyn Monroe 31197 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9819-09-2024

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
3341
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31197
lego insiders punten icoon
780
punten

Ben jij een echte fan van kunstenaars en popiconen? Dan hebben wij de perfecte activiteit voor jou! Met de LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) set maak je een iconisch kunstwerk na en krijg je de kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Deze speciale set biedt ontspanning en creativiteit voor jong en oud.

In deze set kun je je creatieve kant de vrije loop laten gaan en je eigen versie maken van Andy Warhol's beroemde popartportret van Marilyn Monroe. En terwijl je aan het bouwen bent, kun je luisteren naar de meegeleverde soundtrack en je dompelen in een wereld vol kunst en creativiteit. Er zijn allerlei verrassende details en audioverhalen die te maken hebben met deze set. Maak je creatie helemaal af met de exclusieve handtekeningtegel en hang het aan de muur of geef het een mooi plekje op een plank.

Deze LEGO Art set is geschikt voor iedereen, je hoeft geen kunstenaar te zijn of een verzameling LEGO modellen te hebben om plezier te beleven aan het in elkaar zetten van deze decoratieve set. Als je het portret af hebt, kun je het vol trots aan de muur hangen. Deze LEGO Art set maakt deel uit van een reeks inspirerende bouwsets voor volwassenen die zijn geïnteresseerd in popcultuur, kunst, design en architectuur. De sets vormen geweldige cadeaus voor iedereen die op zoek is naar een nieuw hobbyproject.

Deze 3332-delige LEGO set heeft maar liefst 9 platen voor aan de muur, een exclusieve handtekeningtegel, een omlijsting van LEGO stenen, een uniek nieuw ophangelement en een stenenwipper voor eenvoudig herbouwen. Met deze set kun je je creatieve kant voeden terwijl je een uniek kunstwerk bouwt. En met de meegeleverde soundtrack kun je jezelf nog meer verdiepen in het onderwerp en leer je allerlei interessante weetjes.

Laat je liefde voor Andy Warhol en Marilyn Monroe tot uiting komen met deze aantrekkelijke set om te bouwen en op te hangen. Het is ook een prachtig cadeau voor jezelf of andere bouwers in je leven die graag meeslepende creatieve projecten aangaan. Dit 4-in-1 kunstwerk is ca. 40 x 40 cm. Het staat schitterend aan de muur of op een plank en is een echte blikvanger dankzij de authentieke details.

Deze kunstset biedt volwassenen een ontspannende, meeslepende bouwervaring met LEGO® onderdelen en een unieke soundtrack en je hebt geen batterijen nodig. Ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen en maak een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Dankzij de fraai uitgevoerde instructies word je helemaal meegenomen in het bouwproces en ontdek je allerlei interessante feitjes over het kunstwerk voordat je het gaat bouwen. Ga daarna aan de slag en luister tijdens het bouwen naar de speciale soundtrack die bij de set hoort.

De LEGO® Art modellen van beroemde kunstwerken, musici, superhelden en Sith Lords zijn echte blikvangers. Ze bieden je een boeiende bouwervaring waarmee je wat tijd voor jezelf kunt nemen en je passie voor creativiteit kunt uiten. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en ze steeds opnieuw kunnen worden gebruikt – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Art bouwset voldoet aan strenge veiligheidsnormen, waardoor dit kunstwerk voor aan de muur van Andy Warhol's Marilyn Monroe er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Kortom, met deze LEGO® Art Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) set kun je genieten van een aangename en creatieve activiteit. Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en maak je eigen kunstwerk. Of het nu als cadeau is voor jezelf of voor een vriend of familielid, deze set biedt een unieke en verfrissende ervaring. Bestel nu en dompel jezelf onder in een wereld vol kunst en creativiteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 98.00 (24-05-2023) € 98.00 (24-05-2023) € 98.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31206

The Rolling Stones

foto van lego set31205

Jim Lee Batman™ Collectie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.