Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Beatles 31198

Maak jouw eigen unieke portret van een van de beroemde bandleden van The Beatles met LEGO® Art set 31198.
Kies uit vier gedetailleerde portretten en maak het helemaal af met de 'The Beatles' handtekeningtegel.
Deze creatieve set biedt urenlang bouwplezier en is ook een vorm van artistieke mindfulness.
Het kunstwerk kan aan de muur gehangen worden en is een perfect cadeau voor creatieve hobbyisten.
Met een formaat van ca.
40 x 40 cm is het een echte blikvanger.
De instructies zijn eenvoudig te volgen en er is een speciale soundtrack bij de set.
Ontdek zelf de boeiende bouwervaring van de LEGO Art reeks en toon jouw passie voor The Beatles met dit prachtige kunstwerk.

Waar is LEGO The Beatles 31198 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
2933
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31198
lego insiders punten icoon
937
punten

Ben je een enorme fan van de legendarische band The Beatles? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met de LEGO® Art The Beatles set (31198) kan je nu een uniek portret bouwen van één van de vier beroemde bandleden. Ontsnap op een creatieve manier aan de beslommeringen van het dagelijkse leven en maak van deze set jouw nieuwe hobbyproject.

Met maar liefst 2933 verschillende onderdelen kan je kiezen uit vier gedetailleerde portretten voor aan de muur: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison of Ringo Starr. Luister tijdens het bouwen naar de meegeleverde soundtrack en ontdek allerlei verhalen en verrassende details over de band. Maak je creatie helemaal af met de 'The Beatles' handtekeningtegel en hang het kunstwerk aan de muur of zet het op een plank.

Maar deze set is meer dan alleen een leuke bezigheid. Het is ook een manier van artistieke mindfulness. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om plezier te beleven aan het in elkaar zetten van deze decoratieve set. Als het portret af is, kan je het vol trots aan de muur hangen. Of je kan het cadeau doen aan een vriend of familielid die ook graag creatief bezig is.

Deze LEGO Art set maakt deel uit van een reeks bouwsets die zijn gericht op muziek, kunst, design en architectuur. Maar deze set is speciaal voor The Beatles fans! Laat jouw passie voor muziek en The Beatles aan iedereen zien door deze unieke set te bouwen en een mooi plekje te geven. Het is ook een origineel verjaardagscadeau voor jezelf of andere hobbyisten in je leven die graag creatieve projecten aangaan.

Dit 4-in-1 kunstwerk is ca. 40 x 40 cm. Het staat prachtig aan de muur of op een plank en is een echte blikvanger dankzij de fraaie details. Deze slim ontworpen LEGO set biedt 4 verschillende bouwmogelijkheden. Bovendien heb je geen batterijen nodig, deze kunstset biedt volwassenen een ontspannende, meeslepende bouwervaring met LEGO onderdelen en een unieke soundtrack. Ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen en maak een prachtig kunstwerk voor aan de muur.

De instructies zijn eenvoudig te volgen. Dankzij de fraai uitgevoerde instructies word je helemaal meegenomen in het bouwproces en ontdek je allerlei interessante feitjes over het kunstwerk voordat je aan de slag gaat met bouwen. Luister tijdens het bouwen naar de speciale soundtrack die bij deze set hoort en beleef urenlang bouwplezier.

De LEGO Art modellen van beroemde kunstwerken, musici, superhelden en Sith Lords zijn echte blikvangers aan de muur of op een plank. Ze bieden je een boeiende bouwervaring waarmee je je passie voor creatieve kunst kunt uiten. Bovendien voldoen de LEGO stenen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en steeds opnieuw kunnen worden gebruikt – en dat is al zo sinds 1958.

Uiteraard zijn alle LEGO onderdelen getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Art bouwset voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Zo is dit The Beatles kunstwerk voor aan de muur niet alleen prachtig om te zien, maar ook heel stevig. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met deze LEGO Art The Beatles set en creëer jouw eigen meesterwerk van de iconische rockband!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.00 (24-05-2023) € 109.00 (24-05-2023) € 109.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31208

Hokusai – De grote golf

foto van lego set31210

Moderne kunst

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.