Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wereldkaart 31203

Met LEGO set 31203 kun je je eigen wereldkaart bouwen.
Kies uit 3 opvallende kaarten en geef deze een mooi plekje in je huis.
Laat je creativiteit zien en pas de kaart aan naar jouw wensen.
Deze set is perfect voor reisliefhebbers en creatieve mensen.
Bestel nu en geniet van een uitdagende en ontspannende bouwervaring.

Waar is LEGO Wereldkaart 31203 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 249.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 249.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
11695
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31203
lego insiders punten icoon
1875
punten

Met de LEGO set 31203 heb je de kans om je eigen wereld te bouwen. Deze gigantische LEGO Art Wereldkaart biedt je de keuze uit 1 van de 3 opvallende kaarten om te bouwen en een mooi plekje te geven in je huis of kantoor. Of je nu een reisliefhebber bent of gewoon van creativiteit houdt, deze set is perfect voor jou!

Focus op creativiteit

Met deze vernieuwende versie van de klassieke wereldkaart kun je je creativiteit aan iedereen laten zien. Bouw de kaart aan de hand van het voorbeeld of pas de oceanen aan en geef je eigen draai aan de wereld. Verplaats de landgedeelten op 1 van de 3 manieren om de wereld opnieuw in te delen en markeer bijzondere plekken met kleurrijke pinnetjes. Met deze set kun je je verbeelding de vrije loop laten en een prachtig kunstwerk creëren.

LEGO sets die bij je passen

Ontsnap even aan de dagelijkse hectiek en ga helemaal op in de creatieve bouwuitdaging met dit indrukwekkende kunstwerk. Dit model maakt deel uit van een collectie inspirerende LEGO sets voor volwassenen die zijn geïnteresseerd in kunst, design, architectuur en popcultuur. Deze set is een prachtig cadeau voor jezelf of een hobbyist in je leven die klaar is voor een nieuw project.

Maak je hoofd leeg met deze LEGO set

Met maar liefst 11.695 onderdelen is deze set een uitdagende bouwervaring. De set wordt geleverd met 40 platen voor aan de muur, een omlijsting van LEGO stenen, 2 unieke ophangelementen en een tegelwipper voor eenvoudig herbouwen. Je kunt tijdens het bouwen genieten van een heerlijke soundtrack die je meeneemt op een audioreis rond de wereld. Zo kom je helemaal tot rust en doe je nieuwe energie op.

Bouw je eigen unieke wereldkaart

Deze set biedt jou de kans om je eigen unieke, op de diepte van de oceanen geïnspireerde wereldkaart te bouwen. Met levendige, opvallende kleuren als achtergrond kun je de kaart aanpassen aan jouw visie op de wereld voor nog meer bouwplezier. De kaart is ca. 65 cm hoog en 104 cm breed. Een uitdagende activiteit voor jezelf of een kaartenliefhebber in je omgeving die dol is op knutselprojecten.

Een bijzondere ervaring

Niet alleen het bouwen van deze set is een bijzondere ervaring, ook het uitpakken van de doos is een feest. De fraai uitgevoerde instructies vormen een informatieve en stressverlichtende routekaart om dit indrukwekkende bouwwerk te maken. De LEGO Art sets zijn prachtige verzamelobjecten voor volwassenen om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. Ze bieden boeiende bouwervaringen waarmee je je passie voor reizen en zelfontwikkeling op nieuwe manieren kunt uiten.

Veiligheid gegarandeerd

LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. Daarnaast worden LEGO onderdelen gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat deze wereldkaart voor aan de muur voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Bestel nu de LEGO set 31203

Heb jij altijd al je eigen wereldkaart willen maken? Bestel dan nu de LEGO set 31203 en laat je creativiteit de vrije loop. Bouw de wereld op jouw manier met deze prachtige set en geniet van een volledig vrije, uitdagende bouwervaring. Maak van deze set een prachtig kunstwerk voor aan jouw muur en ontsnap even aan de dagelijkse hectiek.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 235.00 (24-05-2023) € 249.99 (13-07-2022) € 243.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set21226

Kunstproject - Samen creëren

foto van lego set31211

De Faunacollectie – Kleurrijke papegaaien

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.