Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elvis Presley “The King” 31204

Maak kennis met LEGO Art Elvis Presley "The King" (31204).
Deze set stelt je in staat om 1 van de 3 portretten van Elvis te bouwen, terwijl je ontspanning vindt in je eigen zenruimte.
Kies uit designs die verschillende fases van Elvis' carrière laten zien en combineer alle 3 voor het ultieme verzamelobject.
Met bijna 2 uur aan content en een handtekening van Elvis op het kunstwerk, is dit de perfecte cadeau voor muziekliefhebbers en Elvis fans.
Bestel nu en start met bouwen!

Waar is LEGO Elvis Presley “The King” 31204 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 99.9909-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9909-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 18910-09-2024

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
3445
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31204
lego insiders punten icoon
900
punten

Ben jij een grote fan van de King of Rock & Roll, Elvis Presley? Maak dan kennis met de LEGO® Art Elvis Presley “The King” (31204) set, de perfecte manier om een eerbetoon te brengen aan deze iconische artiest. Met deze set kun jij maar liefst 1 van de 3 portretten van Elvis creëren, waarbij je tijdens het bouwen ook nog eens tot rust komt in je eigen zenruimte.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende designs die elk een ander gezicht van de zanger laten zien. Ga voor een portret van Elvis tijdens zijn beginjaren, zijn hoogtepunt of van later in zijn carrière. Kun je niet kiezen? Combineer dan alle 3 de sets voor het ultieme verzamelobject! Met de bijna 2 uur aan content in de QR-code kun je jezelf echt onderdompelen in het project, aangezien je tijdens het bouwen kunt luisteren naar de soundtrack.

Het bouwproces van deze set is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Tijdens het bouwen ontwikkel je namelijk andere vaardigheden en kom je zelfs tot rust in je eigen zenruimte. Werk het kunstwerk af met een steentje met de handtekening van Elvis Presley erop en hang hem vervolgens op aan de muur of zet hem neer op een plank. Zo kun jij jouw passie voor de King of Rock & Roll laten zien aan iedereen die bij jou thuis over de vloer komt!

De LEGO® Art sets zijn speciaal ontworpen voor volwassenen. Zo kun je je ontspannen in je eigen ruimte terwijl je gedetailleerde modellen bouwt die een ode brengen aan de wereld van entertainment, motorsport, reizen, gamen, sport, wetenschap, technologie en geschiedenis. Met de LEGO® Art Elvis Presley “The King” (31204) set kun je je passie voor muziek en kunst combineren tot een prachtig kunstwerk.

Deze LEGO® Art set is ca. 40 cm x 40 cm groot en kan aan de muur worden opgehangen of bijvoorbeeld op een plank worden neergezet. Het is dus het perfecte cadeau voor alle muziekliefhebbers en fans van Elvis Presley. Met de fraai uitgevoerde instructies word je helemaal meegenomen in het bouwproces en ontdek je allerlei interessante feitjes over het multitalent Elvis Presley voordat je aan de slag gaat met bouwen.

De LEGO® stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn consistent en compatibel, waardoor ze steeds opnieuw kunnen worden gebruikt. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van alle LEGO® bouwsets en daarom worden alle onderdelen getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Breng met LEGO® Art sets voor volwassenen een eerbetoon aan iconen uit de popmuziek. Ontdek de wereld van artiesten en entertainers en ontdek je passie voor creatief bezig zijn. Met de LEGO® Art Elvis Presley “The King” (31204) set kunnen jongeren én volwassenen hun creativiteit tot het uiterste op de proef stellen en hun passie voor de King of Rock & Roll laten zien aan de wereld. Bestel nu en start met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 90.00 (27-09-2022) € 249.99 (08-01-2024) € 203.66

Ook aanbevolen:

foto van lego set31199

Marvel Studios Iron Man

foto van lego set31211

De Faunacollectie – Kleurrijke papegaaien

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.