Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bloemkunst 31207

Met de LEGO Art Bloemkunst (31207) set haal je de natuur in huis.
Maak prachtige bloemen met opvallende kleuren en verschillende ontwerpen.
Hang het kunstwerk trots aan de muur of zet het neer op een plank.
Deze 2870-delige set is een geweldige toevoeging aan elke kamer.
Bestel nu jouw set en ontdek jouw creatieve kant!

Waar is LEGO Bloemkunst 31207 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 47.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
2870
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31207
lego insiders punten icoon
525
punten

Haal de natuur in huis met de LEGO® Art Bloemkunst (31207) set! Deze set biedt talloze mogelijkheden om jouw creativiteit helemaal de vrije loop te laten en deze in te zetten om prachtige bloemen te maken. Combineer opvallende kleuren en verschillende ontwerpen om jouw fantasie te laten bloeien. Ervaar volop rust en ontspanning terwijl je elk onderdeel op zijn plaats klikt en geniet van de mooie bloemen die je zelf hebt gemaakt.

Met deze LEGO® Art set kun je een prachtig kunstwerk van bloemen maken dat je vol trots kunt ophangen aan de muur of neerzetten op een plank. Er zijn drie bloemenmotieven om uit te kiezen en verschillende ontwerpmogelijkheden. De set bevat 2870-delige LEGO stenen, zes bouwplaten, een omlijsting van LEGO stenen, een kleurenpalet, een stenenwipper en twee ophangelementen. Dit boeiende project is gemaakt om gezien te worden en zal zeker een geweldige toevoeging zijn aan elke kamer.

Ben je gepassioneerd door bloemen en knutselen? Dan is deze LEGO® Art Bloemkunst set echt iets voor jou! Stap in een creatieve zone en maak kennis met LEGO sets voor volwassenen. Ontspan en bouw gedetailleerde siervoorwerpen die een ode brengen aan de wereld van kunst, natuur, entertainment, reizen, gamen, sport, wetenschap, technologie, motorsport en geschiedenis.

In deze LEGO® Art set vind je alle kleuren die je nodig hebt om jouw kunstwerk helemaal af te maken. Ontdek elke kleur en ervaar een prettig gevoel van concentratie en totale ontspanning. Maak jouw eigen bloemen in de kleuren die het beste passen bij de inrichting van je huis en geef zo elke ruimte een persoonlijke touch. Kies jouw bloemenmotief en achtergrondkleuren en verander ze wanneer je daar zin in hebt.

De LEGO® Art Bloemkunst set is ca. 40 cm hoog en 27 cm breed en wordt geleverd met prachtig uitgevoerde bouwinstructies die je begeleiden bij het maken van het kunstwerk. De set is een geweldig cadeau voor iedereen die van bloemen of kleurrijke projecten houdt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw eigen kunstwerk met de hoogwaardige LEGO® stenen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Veiligheid is bij LEGO® van groot belang en daarom worden alle onderdelen getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Art bouwset voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Het bloemenkunstwerk dat je met deze set maakt, is heel stevig en kan keer op keer opnieuw worden gebruikt. Ga aan de slag als interieurstylist met LEGO® Art sets voor volwassenen en ontdek de wereld van kunst en kleur. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw LEGO® Art Bloemkunst (31207) set en ontdek jouw creatieve kant!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 45.00 (19-06-2023) € 69.99 (04-08-2022) € 55.57

Ook aanbevolen:

foto van lego set31206

The Rolling Stones

foto van lego set31198

The Beatles

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.