Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hokusai – De grote golf 31208

Maak een indrukwekkend kunstwerk vol diepte met LEGO set 31208.
Bouw Hokusai's De grote golf en ontspan tijdens het proces.
Luister naar de speciale soundtrack en maak je kunstwerk af met de handtekening van Hokusai.
Hang het kunstwerk op voor een persoonlijk tintje.
Deze set is perfect voor kunstliefhebbers en wordt geleverd met een hoogwaardig boekje met instructies en details over Hokusai's kunst.
Bestel vandaag nog en beleef een unieke bouwervaring.

Waar is LEGO Hokusai – De grote golf 31208 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 83.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
1810
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31208
lego insiders punten icoon
650
punten

Ben jij een echte kunstliefhebber? Dan is deze LEGO® Art bouwset voor volwassenen echt iets voor jou! Met deze set kun je een van de bekendste werken uit de kunstwereld nabouwen: Hokusai's De grote golf (31208). Tijdens het bouwproces van deze replica kun je volledig tot rust komen en je overgeven aan creativiteit en mindfulness.

Toon je passie voor kunst en bouw De grote golf van Hokusai met lagen van LEGO stenen om een indrukwekkend kunstwerk vol diepte te maken. Scan de QR-code en luister tijdens het bouwen naar de speciale soundtrack, waarmee je nog meer opgaat in de ervaring. De decoratieve tegel met de handtekening van Hokusai maakt je kunstwerk helemaal af.

Deze LEGO® Art sets zijn speciaal ontworpen om volwassenen te laten ontspannen tijdens het bouwen van een boeiend project. Kies uit een innovatieve reeks sets uit de wereld van kunst, muziek en film en geniet van de rustgevende werking op de geest. Elk kunstwerk kan thuis of op kantoor aan de muur worden gehangen voor een persoonlijk tintje.

Deze LEGO® Art set is een eerbetoon aan een meesterwerk en brengt Hokusai's De grote golf tot leven met een muurkunstwerk vol diepte. Het project is een echt pronkstuk en bestaat uit 1810 onderdelen, inclusief 6 platen voor aan de muur, 2 ophangelementen, een stenenwipper en een decoratieve tegel met Hokusai's handtekening.

Deze set is perfect voor kunstliefhebbers en brengt een eerbetoon aan een van de bekendste kunstwerken uit de geschiedenis, dat je op elke gewenste plek kunt ophangen. Scan de QR-code en luister naar de bijpassende soundtrack tijdens het bouwen van dit indrukwekkende Japanse wandkunstwerk.

Deze LEGO® Art set is ca. 39 cm hoog en 52 cm breed en vormt een prachtig cadeau voor iedereen met een passie voor kunst. Het eerbetoon aan Hokusai's De grote golf wordt geleverd met een hoogwaardig boekje met details over zijn kunst en instructies om je te begeleiden tijdens het bouwproces.

Breng iconen uit de wereld van kunst, muziek en film tot leven met LEGO® Art sets voor volwassenen en laat je creativiteit de vrije loop. De stenen zijn van hoge kwaliteit en worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze altijd goed op elkaar passen. Bovendien voldoen LEGO® bouwonderdelen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je bent altijd in veilige handen.

Kortom, deze LEGO® Art bouwset voor volwassenen biedt een ontspannende en creatieve hobby voor kunstliefhebbers en is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Bestel hem vandaag nog en beleef een unieke ervaring tijdens het bouwen van Hokusai's De grote golf.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.00 (11-09-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 82.90

Ook aanbevolen:

foto van lego set31204

Elvis Presley “The King”

foto van lego set31205

Jim Lee Batman™ Collectie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.