Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Milky Way Galaxy 31212

Stap in de onmetelijke schoonheid van ons Melkwegstelsel met de LEGO® muurkunst bouwset voor volwassenen. Met 3.091 lagen stenen en bekende Melkwegpunten. Bouw en creëer een 3D-effect. Inclusief 'Jij bent hier' tegel. Maak het samen en scan de QR-code voor meer over de Melkweg. Perfect cadeau voor astronomieliefhebbers.

Waar is LEGO The Milky Way Galaxy 31212 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Art sets

aantal lego stenen icoon
3091
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
18-05-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31212
lego insiders punten icoon
1300
punten

Stap in de onmetelijke schoonheid van ons eigen Melkwegstelsel met deze geweldige LEGO® muurkunst bouwset voor volwassenen. Het is het ideale cadeau-idee voor in huis en stelt bouwers in staat om zich onder te dompelen in een creatieve activiteit voordat ze het hanger element gebruiken om het tentoon te stellen.



Deze adembenemende kunstwerk is gemaakt van 3.091 lagen LEGO stenen en stukjes om een 3D-effect van ongelooflijke diepte en textuur te produceren. Het bevat enkele van de meest bekende punten van de Melkweg, waaronder Trappist-1, De Plejaden, De Krabnevel en De Pilaren van de Schepping. Er is ook een 'Jij bent hier' tegel om de plek van de aarde in het sterrenstelsel te tonen.



Dit cadeau met een thema van astronomie en ruimte is opgebouwd uit 5 verschillende panelen, elk met zijn eigen bouwinstructies boekje, zodat familie, vrienden en geliefden samen kunnen bouwen voor een leuke en sociale ervaring. Terwijl ze bouwen, kunnen ze de QR-code in elk boekje scannen om meer te weten te komen over de Melkweg door de speciaal samengestelde soundtrack van de set.

Laatste update: 2024-04-25 15:32:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.