Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Technische Machines 45002

De LEGO Technische Machines set (45002) biedt een wereld van ontdekking voor jonge en volwassen doe-het-zelvers.
Met schroevendraaiers, spoelen en haken kun je verschillende machines en technische constructies maken.
Deze set stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek, creatief denken en probleemoplossende vaardigheden.
Met startkaarten en een informatieboekje voor leerkrachten wordt het leren en delen van ideeën gestimuleerd.
Het ondersteunt ook sociale rollen en verantwoordelijkheden.
LEGO Technische Machines is een geschikt leermiddel voor kinderen en volwassenen, waarbij wetenschap, technologie, teamwork, communicatie en kritisch denken worden ontdekt en ontwikkeld.
Bestel nu jouw set en laat je creativiteit de vrije loop! LEGO Education is al meer dan 40 jaar specialist in educatieve oplossingen en biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning en hulp.

Waar is LEGO Technische Machines 45002 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
3-6
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
45002
lego insiders punten icoon
1560
punten

LEGO Technische Machines biedt een wereld van ontdekking voor jonge en volwassen doe-het-zelvers! Ontdek de basis van techniek en creëer je eigen machines en technische constructies met deze geweldige set. Het stimuleert niet alleen de ontwikkeling van de fijne motoriek, maar ook het creatieve denkproces en de probleemoplossende vaardigheden.

De set bevat vier schroevendraaiers en geïntegreerde schroeven, aangevuld met verschillende veelzijdige elementen zoals spoelen, haken en schoepen. Hiermee kun je aan de slag om de techniek van machines te onderzoeken en te experimenteren met verschillende constructies.

Met twee bijgeleverde startkaarten en een informatieboekje voor leerkrachten kun je nieuwe vaardigheden oefenen en de uitwisseling van ideeën stimuleren. Het ondersteunt ook het bespreken van sociale rollen en verantwoordelijkheden. Zo wordt niet alleen het creatief denken bevorderd, maar ook de sociale betrokkenheid.

LEGO Technische Machines biedt je de perfecte kans om wetenschap en technologie te ontdekken en te onderzoeken. Met deze set ontdek je ook belangrijke competenties zoals teamwork, communicatie en kritisch denken. De set is daarom een zeer geschikt leermiddel dat inspeelt op de behoeften van kinderen en volwassenen.

Als je op zoek bent naar educatieve oplossingen om kinderen te helpen thuis te leren, dan biedt LEGO Education wat je zoekt. Kinderen hebben allemaal grote verbeeldingskracht en een aangeboren nieuwsgierigheid. LEGO Education wil helpen om deze vaardigheden aan te boren en verder te ontwikkelen.

LEGO education heeft al meer dan 40 jaar educatieve oplossingen ontwikkeld. Het bedrijf heeft een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. De producten van LEGO zijn daarom ook bedoeld als aanvulling op lokaal beschikbare lesprogramma's.

LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning en hulp om ervoor te zorgen dat LEGO-middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving.

Met LEGO Technische Machines kunnen kinderen en volwassenen techniek op een leuke manier ontdekken. Het biedt eindeloos plezier, stimuleert creativiteit en bevordert belangrijke vaardigheden. Ben jij klaar om te experimenteren en te creëren? Bestel dan nu jouw LEGO Technische Machines set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45678

LEGO® Education SPIKE™ Prime set

foto van lego set45681

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.