Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO StoryTales 45005

Stimuleer je creativiteit en taalvaardigheid met LEGO set 45005 StoryTales.
Deze verhalenset biedt eindeloze mogelijkheden voor jongeren en volwassenen om samen te werken, verhalen te bedenken en hun verbeelding te laten spreken.
Met verschillende stenen, personages en achtergrondkaarten breng je je verhalen tot leven.
Bezoek ook www.
LEGOEducation.
com voor extra activiteiten en inspiratie.
Ontdek de magische wereld van StoryTales vandaag nog!

Waar is LEGO StoryTales 45005 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 164.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
109
leeftijd icoon
3-6
intro datum icoon
01-01-2014
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
45005
lego insiders punten icoon
1162
punten

StoryTales – de creatieve verhalenset waarmee je een wereld van verbeelding, fantasie en creativiteit kunt ontdekken! Deze set is perfect voor jongeren, volwassenen en iedereen daartussenin. Als je op zoek bent naar een unieke en uitdagende manier om je spreek- en luistervaardigheden te ontwikkelen, dan is StoryTales de perfecte verhalenset voor jou.

Stimuleer jouw creativiteit met StoryTales en zet jouw verhaal in de schijnwerpers. Met deze set kun je samenwerken en de mooiste en meest inspirerende verhalen bedenken. Of je nu je eigen wereld wilt ontwerpen, je eigen personages wilt creëren of de meest epische avonturen wilt beleven, het kan allemaal met StoryTales.

Met StoryTales krijg je de kans om jouw verbeelding te laten spreken. Deze unieke set bevat verschillende stenen en personages om jouw verhaal tot leven te brengen. De set bevat 3 bodemplaten en 5 dubbelzijdige achtergrondkaarten, zodat je de perfecte achtergrond kunt creëren voor elk verhaal. Samen met de set krijg je een activiteitenkaart met inspirerende leerideeën om jouw verhaal nog beter te maken.

StoryTales is niet alleen een geweldige manier om jouw creativiteit te stimuleren, het helpt je ook jouw taalvaardigheden te ontwikkelen. Door samen te werken en verhalen te verzinnen, kun je jouw spreek- en luistervaardigheden verbeteren en jouw zelfvertrouwen vergroten.

Ontdek alles wat je kunt met StoryTales en laat jouw fantasie de vrije loop. Als je op zoek bent naar meer inspiratie en ideeën, dan kun je ook een kijkje nemen op www.LEGOEducation.com. Hier vind je extra gratis activiteiten en bouwinspiratie om jouw verhaal nog beter te maken.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en spannende manier om jouw creativiteit en taalvaardigheden te ontwikkelen, kies dan voor StoryTales. Deze verhalenset is perfect voor jongeren en volwassenen en biedt eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk speelplezier. Wacht niet langer en ontdek de magische wereld van StoryTales vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 134.99 (13-07-2022) € 179.99 (12-03-2023) € 158.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set45028

Mijn XL wereld

foto van lego set45680

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.