Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouw mij "Emoties" 45018

De LEGO set 45018 "Bouw mij Emoties" is perfect voor kleuters die hun creativiteit en emoties willen verkennen.
Met unieke stenen en personagesjablonen kunnen kinderen hun eigen personages bouwen en verschillende emoties uitbeelden.
De set is educatief en helpt kinderen zelfbewustzijn, samenwerking en begrip van emoties te ontwikkelen.
Geschikt voor kleuters vanaf 4 jaar.
Bestel nu en laat je kinderen plezier hebben met het bouwen van hun eigen personages!

Waar is LEGO Bouw mij "Emoties" 45018 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
188
leeftijd icoon
3-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
45018
lego insiders punten icoon
617
punten

Bouw mij "Emoties" is de ultieme set voor kleuters die graag hun creativiteit en emoties willen verkennen. Met deze set kunnen kinderen personages bouwen die verschillende emoties en fysieke kenmerken uitbeelden. Het is een leuke en boeiende manier om emoties te begrijpen en ermee om te gaan.

De set bevat unieke stenen met diverse gezichtsuitdrukkingen die perfect zijn om de emoties van de personages uit te drukken. Met een verscheidenheid aan vormen en intense kleuren kunnen kinderen hun personages een eigen persoonlijkheid geven. Bouwinstructies zijn inbegrepen, zodat kinderen stap voor stap kunnen leren hoe ze de personages moeten bouwen.

Maar dat is nog niet alles. Bouw mij "Emoties" bevat 8 dubbelzijdige kaarten met 16 personagesjablonen die kinderen kunnen gebruiken als inspiratie voor hun eigen creaties. En als ze behoefte hebben aan meer uitdaging, kunnen ze de activiteitenkaart raadplegen voor inspirerende leerideeën.

Als bonus zijn er ook nog online video's beschikbaar die nog meer activiteitenideeën zullen opleveren. Zo kunnen kinderen hun personages keer op keer opnieuw bouwen en blijven ze geïnspireerd.

Bouw mij "Emoties" is niet alleen leuk, het heeft ook een educatief doel. Door samen te werken aan het bouwen van de personages, herkennen kinderen gevoelens en stellen ze overeenkomsten en verschillen vast. Hierdoor ontwikkelen ze zelfbewustzijn, samenwerking en begrip van emoties, belangrijke leerwaarden voor jonge kinderen.

De set is geschikt voor kleuters vanaf 4 jaar en is perfect voor thuis, in de klas of in de kinderopvang. Het is een geweldige manier om kleuters te laten spelen en leren tegelijkertijd.

Ontdek de creativiteit van je kleuter en help hen hun emoties te begrijpen met Bouw mij "Emoties". Bestel nu en laat je kinderen plezier hebben met het bouwen van hun eigen personages!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45680

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset

foto van lego set45609

LEGO® Technic Kleine hub

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.