Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO STEAM Park 45024

LEGO set 45024 STEAM Park is een educatieve en uitdagende manier om STEAM-vaardigheden te ontwikkelen.
Bouw je eigen attractiepark met 295 kleurrijke LEGO-stukjes en leer over wetenschap en technologie.
Ideaal voor jongeren en volwassenen die van bouwen en leren houden.
De set bevat een handleiding met uitleg en is ideaal om samen met vrienden en familie te bouwen en te spelen.
Bestel nu deze populaire set en ontdek de wereld van STEAM!

Waar is LEGO STEAM Park 45024 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
295
leeftijd icoon
3-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
45024
lego insiders punten icoon
1365
punten

Ben je op zoek naar een educatieve en uitdagende manier om jouw STEAM-vaardigheden te ontwikkelen? Dan is LEGO set 45024 STEAM Park perfect voor jou! Met deze set kan je creatief aan de slag en tegelijkertijd leren over wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde. Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen die van bouwen en leren houden.

Deze speelse set bevat 295 kleurrijke LEGO-stukjes die je kunt gebruiken om je eigen attractiepark te bouwen. Het park bevat allerlei attracties, van een draaimolen tot een zweefmolen en een botsauto's baan. Alle attracties bevatten technische elementen waarmee je de wetenschap en technologie achter jouw constructies kunt ontdekken.

Met behulp van de bijgeleverde handleiding kan je stap voor stap aan de slag en alle attracties en onderdelen in elkaar zetten. De handleiding bevat ook uitleg over de wetenschappelijke principes die aan elk van de attracties ten grondslag liggen, waardoor leren leuk wordt.

Niet alleen is deze set geweldig om je creativiteit en STEAM-vaardigheden te ontwikkelen, deze is ook ideaal om samen met vrienden of familie te bouwen en te spelen. Maak een dagje van STEAM Park en nodig je vrienden of familieleden uit om mee te doen. Samen leer je op een speelse manier nieuwe dingen en heb je uren speelplezier.

Bovendien kan deze set helpen om educatieve doelen van bijvoorbeeld scholen en bibliotheken te behalen. Door gebruik te maken van STEAM-gerelateerde activiteiten met behulp van LEGO sets zoals deze, kunnen kinderen op een speelse manier leren en hun creativiteit en nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de fascinerende wereld van STEAM Park. Het is een ideale manier om een brug te slaan tussen spelen en leren.

Bestel jouw LEGO set 45024 STEAM Park hier en ontdek de wereld van STEAM! Maar wacht niet te lang, want deze set vliegt de deur uit. Bestel nu eenvoudig en snel. Bedankt voor je bezoek aan onze site, en veel plezier met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45028

Mijn XL wereld

foto van lego set45400

LEGO® Education BricQ Motion Prime-set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.