Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Buizen 45026

Maak kennis met LEGO® Education Buizen, een kleurrijke en vermakelijke set waarmee kinderen hun creativiteit kunnen uiten en belangrijke vaardigheden voor de 21e eeuw kunnen ontwikkelen.
Deze set bevat LEGO® DUPLO® stenen, ballen, deuren, manden en inspiratiekaarten om je eigen creaties te maken, zoals bijvoorbeeld fantasiedieren.
Perfect voor peuters en kleuters, deze leuke Early Learning-set biedt holistisch leren en helpt bij de ontwikkeling van essentiële vaardigheden.
Bestel vandaag nog en ontdek de wereld van buizen!

Waar is LEGO Buizen 45026 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 189.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
150
leeftijd icoon
3-6
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
45026
lego insiders punten icoon
1350
punten

Ben jij klaar om je creativiteit de vrije loop te laten? Met LEGO® Education Buizen ontdek je een wereld vol fantasiedieren en andere creatieve bouwsels, allemaal gemaakt van buizen! Deze buizen zijn uniek, kleurrijk en vermakelijk en bieden kinderen de kans om hun verbeeldingskracht te gebruiken terwijl ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor de 21e eeuw.

De LEGO® DUPLO® stenen, ballen, deuren, manden en zes inspiratiekaarten zorgen ervoor dat je je eigen creaties kunt maken. Bouw bijvoorbeeld een kip die een ei kan leggen, een draak of een kleine poepende larve. Met Buizen ontwikkel jij vaardigheden zoals probleemoplossing, samenwerking en fijne motoriek. Terwijl je bezig bent, leer je ook meer over oorzaak en gevolg, symmetrie en driedimensionale vormen.

De Buizen-set is perfect voor peuters en kleuters en bevat 150 LEGO® DUPLO® elementen die garant staan voor eindeloos, leuk en educatief speelplezier. De zes inspiratiekaarten helpen om leuke bouwbare dieren te maken, terwijl de Aan de slag-kaart vijf simpele ideeën biedt voor spelenderwijs leren met Buizen in de klas. Deze leuke Early Learning-set voorziet in holistisch leren en draagt bij aan de ontwikkeling van essentiële vaardigheden die nodig zijn voor de 21e eeuw.

Of je nu een leerkracht bent die deze producten voor scholen koopt, of een thuisgebruiker die op zoek is naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden, LEGO Education heeft de oplossing voor jou.

Als leerkracht heb je misschien nog niet eerder gehoord van praktijkgericht leren, maar het is een medium dat kinderen in staat stelt om ideeën en modellen te bouwen terwijl belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit worden geoefend. Voor meer dan 40 jaar ontwikkelt LEGO Education educatieve oplossingen op basis van gevestigde onderwijstheorieën om kinderen optimaal te laten leren en meer te laten onthouden door praktijkervaringen.

Onze producten zijn geen speelgoed, maar een zeer lonende onderwijservaring die een aanvulling vormt op de lokaal beschikbare lesprogramma's. LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving.

Kortom, LEGO® Education Buizen zijn niet alleen leuk en creatief, maar bieden ook tal van belangrijke vaardigheden voor de 21e eeuw! Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog onze leuke Early Learning-set voor peuters en kleuters en ontdek de wereld vol fantasiedieren en andere creatieve bouwsels - gemaakt van buizen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 154.99 (13-07-2022) € 189.99 (01-01-2024) € 174.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set45612

LEGO® Technic Kleine hubbatterij

foto van lego set45030

People

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.