Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijn XL wereld 45028

Met LEGO set 45028, Mijn XL Wereld van LEGO Education, kunnen peuters en kleuters spelenderwijs de wereld ontdekken en belangrijke vaardigheden zoals samenwerking en communicatie ontwikkelen.
De set bevat 480 LEGO DUPLO stenen en diverse accessoires om een eigen wereld te bouwen, en kan gecombineerd worden met andere sets voor nog meer speelplezier.
Deze educatieve set is geschikt voor zowel scholen als thuisgebruik, en stimuleert praktijkgericht leren.
Bestel nu en creëer samen een nieuwe wereld van leren en spelen! Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Waar is LEGO Mijn XL wereld 45028 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 329.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
480
leeftijd icoon
2-6
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
45028
lego insiders punten icoon
2325
punten

Ontdek de wereld om je heen op een speelse manier met Mijn XL Wereld van LEGO Education! Met deze set leren peuters en kleuters op een leuke manier de wereld om zich heen kennen door deze na te spelen en ideeën te delen. Daarnaast ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen en belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerking, communicatie en besef van rollen en verantwoordelijkheden.

Met de kleurrijke verzameling van maar liefst 480 LEGO DUPLO stenen, figuren, wielbases, ramen, deuren en een bouwplaat kunnen kinderen in groepjes van twee tot tien hun eigen wereld bouwen. Wat dacht je van een huis, een restaurant, een bushalte, een ziekenhuis en een brandweerkazerne? Maar ook een vliegtuig, auto en zelfs een duikboot zijn mogelijk! Daarnaast kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten door fantasiedieren te bouwen en hun eigen gave verhalen te bedenken.

Mijn XL Wereld is ook te combineren met de accessoiresets Dieren en Mensen in het Early Learning-systeem, om nog meer leerzaam speelplezier voor kinderen te creëren.

Als leerkracht heb je alle benodigdheden voor het geven van inspirerende en leerzame lessen binnen handbereik met de Aan de slag-kaart, tien dubbelzijdige inspiratiekaarten en een online leerplan met acht op de normen afgestemde lessen. Bovendien biedt LEGO Education zelfs een cursus van een hele dag voor professionele ontwikkeling, om leerkrachten een optimale start te geven.

Met LEGO Education Early Learning leggen peuters en kleuters een goede basis voor een leven lang leren. Door gebruik te maken van hun natuurlijke nieuwsgierigheid stimuleert LEGO Education Early Learning kinderen om samen dingen te ontdekken en spelenderwijs te leren. Hierdoor ontwikkelen kinderen niet alleen sociale, emotionele en taalvaardigheden, maar ook wetenschappelijke vaardigheden en de vaardigheid om zelfstandig te spelen.

Deze LEGO Education set is niet alleen geschikt voor scholen, maar ook voor thuisgebruik. Kinderen van alle leeftijden kunnen op een leuke en educatieve manier leren door middel van praktijkgericht leren. Hierbij worden belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit geoefend.

LEGO Education bestaat al meer dan 40 jaar en ontwikkelt educatieve oplossingen op basis van een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Met Mijn XL Wereld van LEGO Education ontdekken peuters en kleuters spelenderwijs de wereld om zich heen en ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden zoals samenwerking en communicatie. Bestel nu en creëer samen een nieuwe wereld van leren en spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 274.99 (13-07-2022) € 329.99 (01-01-2024) € 304.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set45678

LEGO® Education SPIKE™ Prime set

foto van lego set45401

LEGO® Education BricQ Motion Essential-set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.