Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO People 45030

Ontdek met LEGO Education People de verschillende rollen en verantwoordelijkheden binnen families, gemeenschappen en culturen. Deze set bevat 26 LEGO DUPLO figuren, accessoires en een 'Getting Started' kaart met leerideeën. Bouw een stad vol avontuurlijke verhalen en stimuleer rollenspellen. Geschikt voor alle leeftijden, met aandacht voor diversiteit, relaties en beroepen. Bouw, speel en leer met LEGO Education People! Haal snel je exemplaar in huis.

Waar is LEGO People 45030 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
44
leeftijd icoon
2-6
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
45030
lego insiders punten icoon
715
punten

Ontdek samen met LEGO® Education People de vele verschillende rollen en verantwoordelijkheden die mensen hebben binnen families, gemeenschappen en culturen! Deze fantastische set van 44 onderdelen bevat maar liefst 26 LEGO DUPLO® figuren, variërend van familieleden zoals kinderen, ouders en grootouders, tot beroepen zoals dokter, politieagent, chef-kok en leraar.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook accessoires zoals een camera, haarborstel, gitaar, koffer en zelfs een rolstoel. Met deze accessoires worden kinderen gestimuleerd om rollenspellen te spelen en te praten over gender, leeftijd, relaties en wat mensen zo bijzonder maakt.

Of je nu droomt van het worden van een rockster, een superheld of misschien wel de burgemeester van je stad, met LEGO Education People kun je alles zijn wat je maar wilt! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je speelt met deze kleurrijke figuren en accessoires.

Deze set is perfect voor gebruik in de klas, maar ook thuis kun je er eindeloos veel plezier mee beleven. Met de bijgevoegde 'Getting Started' kaart met 5 speelse leerideeën kunnen leraren het maximale uit de activiteiten in de klas halen. Er is geen limiet aan wat je kunt leren en ontdekken met deze set!

Bouw een hele stad vol met verschillende mensen en verhalen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je speelt met de vele figuren en accessoires. Misschien wordt jouw stad wel bewoond door een echte superheldenfamilie, die elke dag de stad beschermt tegen gevaarlijke schurken. Of je kunt een ziekenhuis bouwen waar de dokters en verpleegsters druk bezig zijn om iedereen beter te maken.

Of wat dacht je van een school waar de leraren de kinderen alles leren wat ze moeten weten? Met deze set kun je eindeloos veel verhalen bedenken en beleven. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen wereld vol avontuur!

LEGO Education People is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar ook volwassenen zullen er plezier aan beleven. Het is een geweldige manier om te leren over diversiteit, relaties en verschillende beroepen. Door samen te spelen en te praten over de figuren en accessoires, kunnen jong en oud nieuwe dingen leren en hun begrip van de wereld om hen heen vergroten.

Met LEGO Education People ben jij de regisseur van je eigen avonturen! Bouw, speel en leer samen met deze kleurrijke en veelzijdige set. Ontdek de vele mogelijkheden en laat je verbeelding de vrije loop. Wat voor verhaal ga jij vandaag bedenken? Laat je creativiteit stralen en beleef urenlang speelplezier met LEGO Education People!

Let op: dit is LEGO set nummer 45030, dus wees er snel bij voordat hij uitverkocht raakt. Haal jouw exemplaar vandaag nog in huis en ga op ontdekkingsreis in de wondere wereld van LEGO Education People!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45345

LEGO® Education SPIKE™ Essential set

foto van lego set45028

Mijn XL wereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.