Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Education SPIKE™ Essential set 45345

De LEGO set 45345, LEGO Education SPIKE Essential, is de perfecte set voor basisschoolleerlingen om enthousiast te worden over praktijkgerichte STEAM-lessen.
Met 449 delen, 4 minifiguren, blokprogrammering en een kleurrijke selectie van LEGO stenen, biedt deze set een speelse leerervaring.
Het maakt onderdeel uit van het LEGO Leersysteem en biedt 5 modules met 8 STEAM-lessen, online lesplannen en evaluatierubrics.
Leerlingen kunnen hun eigen creaties tot leven brengen en programmeren met behulp van de bijbehorende SPIKE app.
Bestel vandaag nog en laat uw leerlingen nieuwe vaardigheden ontwikkelen en plezier hebben met bouwen en programmeren.

Waar is LEGO LEGO® Education SPIKE™ Essential set 45345 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 359.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
442
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
45345
lego insiders punten icoon
2587
punten

Welkom bij LEGO® Education SPIKE™ Essential, de perfecte set voor basisschoolleerlingen die enthousiast willen worden over praktijkgerichte STEAM-lessen! Deze speelse en op verhalen gebaseerde leerervaring maakt deel uit van het LEGO Leersysteem en moedigt leerlingen aan om STEAM-concepten te onderzoeken terwijl zij werken aan hun lees- en rekenvaardigheid en sociaal-emotionele ontwikkeling.

De set bevat 449 delen, waaronder 4 minifiguren met elk hun eigen persoonlijkheid – de perfecte verhalenvertellers om het oplossen van problemen aan te laten sluiten bij alle leerlingenniveaus. Blokprogrammeren op basis van pictogrammen en woorden met eenvoudige hardware, zoals een intelligente 2-poorts hub, 2 kleine motoren, een lichtmatrix en een kleurensensor, brengt de creaties van leerlingen tot leven. De set bevat bovendien een kleurrijke selectie van bekende en bij de leeftijd passende LEGO stenen, vervangende elementen en een stevige opbergdoos met sorteerbakken met kleurcode om het bouwen en opruimen in de klas makkelijker te maken.

Spike Essential maakt onderdeel uit van het LEGO Leersysteem en biedt 5 modules van 8 STEAM-lessen van 45 minuten die voldoen aan de onderwijsnormen. Elke les bevat uitgebreide online lesplannen met reken- en taaluitbreidingen. Daarnaast bieden we ook evaluatierubrics en video's om leerkrachten te ondersteunen. Zo kunnen zij leren hoe ze hun leerlingen kunnen begeleiden bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van computationeel denken, technisch ontwerp, wetenschap, mondelinge communicatie, op verhalen gebaseerde probleemoplossing en sociale en emotionele taalvaardigheden.

De 4 herkenbare minifiguren met verschillende identiteiten en eigenschappen stimuleren het oplossen van problemen en sociaal-emotioneel leren. En met de toevoeging van 2 kleine motoren, een kleurensensor, 3x3 kleurenlichtmatrix en een intelligente Kleine hub met 2 in-/uitvoerpoorten, bluetooth-verbinding, zesassige gyro en een oplaadbare Li-ion-batterij met micro-USB oplaad- en aansluitpoort, kunnen leerlingen hun eigen creaties tot leven brengen en programmeren met behulp van de bijbehorende SPIKE™ app. De app biedt namelijk een bij de leeftijd van de leerlingen passende programmeeromgeving waarmee zij op basis van Scratch met pictogrammen en woorden hun programmeervaardigheden kunnen ontwikkelen.

Het uitgebreide lesmateriaal voor elke les geeft leerkrachten het vertrouwen om boeiende lessen samen te stellen die bijdragen aan de onderwijsdoelen. Door het ontwikkelen van competenties op het gebied van computationeel denken, technisch ontwerp, wetenschap, mondelinge communicatie, op verhalen gebaseerde probleemoplossing en sociale en emotionele taalvaardigheden, zetten leerlingen hun eerste stappen op weg naar een toekomst in STEAM.

Kortom, met LEGO® Education SPIKE™ Essential wordt leren over STEAM nog leuker en uitdagender! Bestel vandaag nog deze set en laat uw leerlingen nieuwe vaardigheden ontwikkelen en plezier hebben met bouwen en programmeren.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 309.99 (13-07-2022) € 359.99 (01-01-2024) € 338.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set45028

Mijn XL wereld

foto van lego set45612

LEGO® Technic Kleine hubbatterij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.