Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Education BricQ Motion Prime-set 45400

LEGO set 45400, LEGO Education BricQ Motion Prime, is perfect voor STEAM-learning met hands-on ervaringen.
De set bevat 562 LEGO elementen, speciale mechanische elementen en 4 minifiguren.
Het is ideaal voor gebruik in de klas, thuis of in de vrije tijd en bevat gedrukte instructies en vervangende elementen.
Bestel vandaag nog en ontdek de wereld van STEAM-leren!

Waar is LEGO LEGO® Education BricQ Motion Prime-set 45400 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 164.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
562
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
45400
lego insiders punten icoon
1200
punten

Met LEGO® Education BricQ Motion Prime wordt leren STEAM-tastisch!

Als je op zoek bent naar een fantastische manier om jezelf of je kinderen te betrekken bij STEAM-leren, dan is LEGO® Education BricQ Motion Prime perfect voor jou! Deze set is ontworpen om jongeren en volwassenen te laten experimenteren met krachten, beweging en interacties in de context van sport.

Met eenvoudige, hands-on leerervaringen worden er coole "aha"-momenten aangewakkerd, terwijl leerlingen LEGO stenen in beweging zetten zonder dat er technologie nodig is. Het mooie van LEGO® Education BricQ Motion Prime is dat het activiteiten bevat die zowel leerzaam als leuk zijn. Ideaal om te gebruiken tijdens lesuren, thuis of in de vrije tijd!

In de 562-delige set vind je een uitgebreide selectie van speciale elementen, zoals tandwielen, wielen, ballen, gewichten en pneumatiek, 4 minifiguren en meer! Met kleurgecodeerde sorteerbakken wordt het bouwproces verlicht en wordt het opruimen aan het einde van de les snel en efficiënt. Vervangende elementen zijn ook inbegrepen, evenals gedrukte bouwinstructies met inspirerende ideeën die leerlingen helpen de natuurwetenschappen in actie te ontdekken.

Met één eenheid van 7 x 45 minuten biedt BricQ Motion Prime op kerndoelen afgestemde lessen die alles omvatten; van boeiende video's en afdrukbare werkbladen die leerlingen prikkelen en inspireren, tot lesplannen, video's van docenten, beoordelingsrubrieken en wiskunde- en taalextensies die docenten helpen en ondersteunen. Maak gebruik van het uitgebreide professionele ontwikkelingsprogramma om het optimale uit deze set te halen.

Een stevige opbergdoos met kleurgecodeerde sorteerbakken zorgt voor eenvoudige organisatie in de klas. De gedrukte bouwinstructies voor modellen die in de lessen worden gebruikt, zijn handig en leerzaam. Ook vervangende elementen zijn inbegrepen, zodat je altijd materialen bij de hand hebt. Informatief briefingmateriaal in elk lesplan geeft zelfs de meest onervaren leerkrachten het vertrouwen dat ze nodig hebben om boeiende lessen te geven.

Met 562 LEGO® elementen in de set omvatten 4 minifiguren en speciale mechanische elementen, zoals tandwielen, veren, wielen, ballen, gewichtsstenen, pneumatiek, ventilatorbladen, meetelementen en meer. Er is echt genoeg te doen en te ontdekken! Of je nu een beginner of een gevorderde bent, deze set biedt eindeloos plezier, uitdaging en educatie.

Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf of je kinderen kennis maken met de wereld van STEAM-leren en haal LEGO® Education BricQ Motion Prime vandaag nog in huis! Bestel de set nu en start met het ontdekken van natuurwetenschappen in actie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 119.99 (13-07-2022) € 164.99 (01-01-2024) € 148.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set45345

LEGO® Education SPIKE™ Essential set

foto van lego set45609

LEGO® Technic Kleine hub

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.