Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Education BricQ Motion Essential-set 45401

De LEGO Education BricQ Motion Essential-set is een boeiende set met 523 delen, waarmee leerlingen in het basisonderwijs kunnen experimenteren met krachten, beweging en interacties in de context van sport.
Met kleurgecodeerde sorteertrays en vervangende elementen blijft de set uitdagend en nooit vervelend.
Leerlingen kunnen de basisprincipes van natuurkunde ontdekken en hun creativiteit en nieuwsgierigheid stimuleren.
Deze educatieve set biedt ook veel plezier en kan worden gebruikt in klaslokalen, huizen en kinderdagverblijven.
Bestel vandaag nog en ontdek de fascinerende wereld van STEAM-leren!

Waar is LEGO LEGO® Education BricQ Motion Essential-set 45401 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 164.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
523
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
45401
lego insiders punten icoon
1200
punten

Welkom bij LEGO® Education BricQ Motion Essential, een set boordevol actie waarmee leerlingen in het basisonderwijs zich kunnen verdiepen in de opwindende wereld van STEAM-leren terwijl ze experimenteren met krachten, beweging en interacties in de context van sport. Met deze set worden kleuters, tieners en zelfs volwassenen gestimuleerd om hun creatieve geesten te laten werken terwijl ze hun bouwkunsten verbeteren en coole "aha"-momenten beleven.

De set bevat maar liefst 523 delen, waaronder tandwielen, gewichtsstenen, veren, een meetelement, een papierhouder, 4 minifiguren en nog veel meer. Dit alles zorgt ervoor dat deze set elke keer weer uitdagend blijft en nooit verveelt. De sorteertrays zijn kleurgecodeerd, waardoor het bouwproces verlicht en het opruimen aan het einde van de les snel en efficiënt wordt. Bovendien zijn er vervangende elementen inbegrepen, zodat de set jarenlang kan worden gebruikt.

Met BricQ Motion Essential kunnen leerlingen de basisprincipes van de natuurkunde ontdekken terwijl ze zich bezighouden met sportthema's zoals skateboarden, tennis, boogschieten en meer. Door middel van hands-on leerervaringen worden de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen gestimuleerd en krijgen ze de kans om zelf te ontdekken hoe dingen werken. Zonder dat er technologie nodig is, worden leerlingen uitgedaagd om te bouwen, te experimenteren en te spelen met beweging en kracht.

BricQ Motion Essential biedt twee eenheden van 7 x 45 minuten, op normen afgestemde lessen die zijn ontworpen om leerlingen te betrekken en te inspireren. Het omvat alles van video's en afdrukbare werkbladen tot lesplannen, video's van docenten, beoordelingsrubrieken en wiskunde- en taalextensies die docenten helpen en ondersteunen. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreid professioneel ontwikkelingsprogramma om ervoor te zorgen dat leerkrachten zelfverzekerd en bekwaam zijn in het lesgeven met deze set.

De LEGO® Education BricQ Motion Essential-set biedt niet alleen educatieve voordelen, maar het is ook gewoon leuk! Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen sportavonturen, of bouw de modellen uit de gedrukte bouwinstructies. Het is een geweldige manier om de tijd door te brengen met je vrienden en familie, en het zal je gegarandeerd urenlang vermaken.

In deze set kunt u ook uw SEO-optimalisatietechnieken toepassen met bijvoorbeeld trefwoorden als LEGO, onderwijs, STEAM, creativiteit, natuurkunde, tandwielen, gewichtsstenen, veren en minifiguren. Verder kunt u de voordelen voor kinderen van STEAM-onderwijs en hands-on leerervaringen benadrukken. Dit zal ervoor zorgen dat de set meer opvalt onder zoekopdrachten van ouders, opvoeders en educatieve instellingen.

Kortom, de LEGO® Education BricQ Motion Essential-set is een onmisbare toevoeging aan elke klaslokaal, huis of kinderdagverblijf. Het biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen, te leren en vooral plezier te hebben. Bestel deze set vandaag nog en ontdek de fascinerende wereld van STEAM-leren!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 119.99 (13-07-2022) € 164.99 (01-01-2024) € 148.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set45018

Bouw mij "Emoties"

foto van lego set45030

People

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.