Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Technic Kleine hub 45609

De LEGO Technic Kleine Hub is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk apparaat waarmee je interactieve modellen kunt maken met LEGO Technic motoren en sensoren.
Met bluetooth, een gyroscopische sensor en een oplaadbare batterij is dit de perfecte tool om te experimenteren en te leren over machines en robots.
De bijbehorende gratis app biedt eindeloze creativiteit en uitdagingen.
Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die van LEGO en technologie houden.
Begin vandaag nog met experimenteren en ontdek de mogelijkheden van de LEGO Technic Kleine Hub!

Waar is LEGO LEGO® Technic Kleine hub 45609 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
2
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
45609
lego insiders punten icoon
1800
punten

Haal meer plezier uit je LEGO Technic sets met de Kleine Hub!

De LEGO Technic Kleine Hub is een geavanceerd, maar toch gebruiksvriendelijk apparaat dat LEGO Technic motoren, sensoren en andere LEGO elementen combineert om zo leuke, interactieve modellen te creëren. Met de Kleine Hub heb je de perfecte tool om te experimenteren en te leren over de werking van machines en robots.

De Kleine Hub beschikt over 2 in-/uitvoerpoorten, bluetooth-verbinding, een zesassige gyroscopische sensor en een oplaadbare batterij met micro-USB oplaad- en aansluitpoort. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt opladen en dat de batterij lang meegaat. Bovendien wordt deze kleine hub geleverd met een gratis SPIKE™ app voor tablets en computers. Hiermee kun je je Kleine Hub bedienen en daarmee het hart vormen van elk SPIKE™ Essential-model.

Met deze app kun je je creativiteit de vrije loop laten en eindeloos veel modellen maken. Er zijn tal van leuke uitdagingen en spelletjes, zoals beweegbare robots en voertuigen. Maar je kunt ook zelf iets bedenken en het tot leven brengen met behulp van deze Kleine Hub.

Deze Kleine Hub is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die van LEGO en technologie houden. Het is een leuke manier om te spelen en te ontdekken, terwijl je ondertussen meer leert over techniek.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met experimenteren en ontdek de vele mogelijkheden van de LEGO Technic Kleine Hub!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45400

LEGO® Education BricQ Motion Prime-set

foto van lego set45612

LEGO® Technic Kleine hubbatterij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.