Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Education SPIKE™ Prime set 45678

Speel, leer en ontdek met de LEGO Education SPIKE Prime Set! Speciaal ontworpen voor leerlingen tussen de 11 en 14 jaar, leren ze op een speelse manier programmeren met STEAM.
De set bevat kleurige bouwelementen, hardware, programmeersoftware en bevat motoren en sensoren waarmee leerlingen interactieve modellen kunnen bouwen.
Bestel nu en laat jouw leerlingen spelenderwijs programmeren en STEAM-vaardigheden ontwikkelen!

Waar is LEGO LEGO® Education SPIKE™ Prime set 45678 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 474.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
528
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
45678
lego insiders punten icoon
3450
punten

Speel, leer en ontdek met de LEGO® Education SPIKE™ Prime Set! Deze set is speciaal ontworpen voor leerlingen tussen de 11 en 14 jaar, waarmee ze op een speelse manier kunnen leren programmeren met STEAM (Science, Technologie, Engineering, Kunst en Wiskunde). De set bestaat uit kleurige LEGO bouwelementen, gebruiksvriendelijke hardware en intuïtieve programmeersoftware op basis van slepen en neerzetten, gebaseerd op Scratch.

Met de SPIKE Prime Set kunnen leerlingen eenvoudige instapprojecten doen en uitgroeien tot vaardige bouwers en programmeurs. De set bevat een programmeerbare hub met zes in-/uitvoerpoorten, een 5x5-lichtmatrix, bluetooth-connectiviteit, een luidspreker, een 6-assige gyro en een oplaadbare batterij. Daarnaast bevat de set nauwkeurige motoren en sensoren waarmee leerlingen leuke robots, apparaten en andere interactieve modellen kunnen bouwen.

Dankzij de vele aansluitingspunten op de hub, de motoren en de sensoren en de nieuwe, grote bouwelementen zijn leerlingen minder tijd kwijt met bouwen en hebben ze meer tijd om te leren. Ook de stevige opbergdoos en de 2 sorteerbakken maken het opzetten en opruimen van de set gemakkelijk en snel. Het slepen en neerzetten van de programmeersoftware voor tablets en computers is gebaseerd op de populaire op Scratch gebaseerde programmeertaal en is daardoor erg intuïtief.

De SPIKE Prime Set bevat ook 3 STEAM-module-opzetten gericht op techniek en informatica. Deze modules zijn speciaal ontworpen voor leerlingen van 11 tot en met 14 jaar en zijn afgestemd op lessen van 45 minuten. Leerlingen worden hierbij steeds uitgedaagd om kritisch na te denken en complexe problemen op te lossen, ongeacht hun onderwijsniveau. De online lesplannen zijn uitgebreid en bieden leerkrachten alles wat ze nodig hebben om met vertrouwen les te geven.

Met de SPIKE Prime Set ontwikkelen leerlingen efficiënte probleemoplossende en programmeervaardigheden door problemen te ontleden en algoritmisch te denken. Ook worden ze uitgedaagd om projecten te ontwerpen met zowel hardware- als softwareonderdelen voor het verzamelen en uitwisselen van gegevens. Door te werken met variabelen, gegevensreeksen en gegevens uit de cloud ontwikkelen leerlingen kritisch denken en ontwikkelen ze vaardigheden voor de rest van hun leven en toekomstige loopbaan.

LEGO Education is al meer dan 40 jaar dé expert op het gebied van praktijkgericht leren. Onze educatieve oplossingen zijn gebaseerd op een gevestigde onderwijstheorie en de producten zijn bedoeld als zeer lonende onderwijservaringen die een aanvulling vormen op de lokaal beschikbare lesprogramma's. LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat de middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving.

Als je op zoek bent naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden, dan is LEGO Education dé oplossing! Onze producten zijn geen speelgoed maar bedoeld als zeer lonende onderwijservaringen waarbij kinderen belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit kunnen oefenen. LEGO Education wil helpen bij het aanboren van de verbeeldingskracht, aangeboren nieuwsgierigheid en de behoefte om te onderzoeken en risico's te nemen bij kinderen.

Bestel nu de LEGO Education SPIKE Prime Set en laat jouw leerlingen spelenderwijs programmeren en STEAM-vaardigheden ontwikkelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 414.99 (13-07-2022) € 474.99 (01-01-2024) € 449.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set45026

Buizen

foto van lego set45002

Technische Machines

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.