Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset 45680

De LEGO Education SPIKE Prime uitbreidingsset is perfect voor robotwedstrijden.
Met meer dan 600 elementen, inclusief wielen, een kleursensor en een grote motor, biedt deze set 10+ uur aan STEAM-lesmateriaal voor leerlingen van 12-14 jaar.
Met online lesplannen, teamwork en probleemoplossende vaardigheden, is dit een uitdagende en plezierige leerervaring.
Of je nu een leerkracht bent of thuisgebruiker, LEGO Education biedt ondersteuning om kinderen praktijkgericht te laten leren.
Kortom, maak leren leuk met de LEGO Education SPIKE Prime uitbreidingsset! Voor meer informatie, bezoek onze website.

Waar is LEGO LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset 45680 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
603
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
45680
lego insiders punten icoon
915
punten

Welkom in de spannende wereld van robotwedstrijden! Met de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset ben jij klaar om de strijd aan te gaan. Deze set bevat maar liefst 603 elementen, waaronder grote wielen, getande bochten, een kleursensor en een grote motor. Daarnaast biedt deze uitbreiding meer dan 10 uur aan gericht STEAM-lesmateriaal dat leerlingen van 12 tot en met 14 jaar uitdaagt om geavanceerdere modellen te bouwen en ze voorbereidt op de leuke, spannende wereld van robotwedstrijden.

Met LEGO® Technic en System elementen in leuke kleuren, leer je de beginselen van het bouwen en programmeren van autonome robots. De set bevat uitgebreide online lesplannen die perfect aansluiten op de eisen van het leerplan. Daarnaast leer je in teamverband samenwerken bij het bouwen van een wedstrijdrobot en ontwikkel je vaardigheden om programma's op een systematische manier te testen en te verbeteren.

Gebruik je probleemoplossende vaardigheden en voltooi opdrachten voor een wedstrijd. Leer kritisch denken en ontwikkel vaardigheden voor de rest van je leven en je toekomstige loopbaan. Samen bouwen aan deze set zorgt voor een uitdagende en plezierige leerervaring die je niet snel zult vergeten.

Als je een leerkracht bent die deze producten voor scholen koopt of die andere geaccrediteerde opleidingen aanbiedt, bezoek dan onze website voor meer informatie over hoe je deze oplossingen kunt vinden en gebruiken om leerresultaten te leveren die zijn afgestemd op de lokale onderwijsvereisten, zoals opties op klassikale pakketten, aanbod voor professionele ontwikkeling en advies over klassikale oplossingen.

Ben je een thuisgebruiker en op zoek naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden? LEGO Education wil helpen! Praktijkgericht leren biedt een medium voor het bouwen van ideeën en modellen en tegelijkertijd worden belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit geoefend.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt LEGO Education educatieve oplossingen op basis van een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. Onze producten zijn geen speelgoed, maar de thuisgebruik van LEGO Education leermiddelen is bedoeld als een zeer lonende onderwijservaring die een aanvulling vormt op de lokaal beschikbare lesprogramma's. Het kind heeft alleen de middelen nodig om vaardigheden aan te boren, LEGO Education biedt deze middelen.

Wij bieden zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving. Neem contact op met ons team voor alle vragen en opmerkingen. Betreed de wereld van robotwedstrijden en maak leren leuk met de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45681

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset

foto van lego set45030

People

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.