Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset 45681

Met de LEGO Education SPIKE Prime uitbreidingsset kunnen leerlingen op een interactieve manier alles leren over STEAM.
De set bevat 600 kleurrijke LEGO elementen, waaronder wielen, tandheugels en een kleursensor.
In combinatie met de SPIKE Prime set en de gratis SPIKE app kunnen leerlingen spannende robotwedstrijden voorbereiden.
De set wordt geleverd met online lesplannen en ondersteuning voor leraren.
Het spelen met de set stimuleert belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossend denken en samenwerking.
De LEGO Education SPIKE Prime uitbreidingsset is een waardevolle tool voor toekomstige STEAM professionals.

Waar is LEGO LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset 45681 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Lego Education sets

aantal lego stenen icoon
604
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
45681
lego insiders punten icoon
871
punten

Ontdek de fascinerende wereld van STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, and Mathematics) met de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset (45681). Deze set bevat meer dan 600 kleurrijke LEGO elementen, waaronder 2 grote wielen, tandheugels, een Maker bouwplaat voor SBC’s, een grote motor en een kleursensor. Combineer deze set met de SPIKE Prime set (45678) en de gratis SPIKE app en maak de meest geavanceerde creaties.

De LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset is speciaal ontworpen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Door te spelen en te experimenteren leren zij op een leuke en interactieve manier alles over STEAM. Het gebruik van singleboardcomputing-apparaten wordt mogelijk gemaakt door de Maker bouwplaat.

Met de bijbehorende gratis SPIKE app kunnen leerlingen en leraren zich voorbereiden op spannende robotwedstrijden. Er zijn meer dan 10 uur aan lessen beschikbaar die aansluiten bij het curriculum. Zo worden de leerlingen stap voor stap voorbereid op verschillende uitdagingen waarbij zij hun robots moeten programmeren en bouwen om zo de competitie te winnen.

De LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset wordt geleverd met uitgebreide online lesplannen en ondersteuning voor de leraar. Zo kunnen leraren het beste uit hun leerlingen halen en ervoor zorgen dat zij op een leuke en interactieve manier vertrouwd raken met de wereld van STEAM.

Door te spelen met de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset leren leerlingen belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossend denken, creativiteit en samenwerking. Deze vaardigheden zijn niet alleen van belang voor de toekomstige carrière, maar ook voor het dagelijkse leven.

Kortom, de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset is een onmisbaar hulpmiddel voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in STEAM. De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar zorgt er ook voor dat leerlingen zich op een interactieve manier kunnen voorbereiden op hun toekomst.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45028

Mijn XL wereld

foto van lego set45026

Buizen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.