Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fiat 500 10271

De LEGO Creator Expert Fiat 500 (10271) is een prachtige bouwset voor autoliefhebbers en is gebouwd met oog voor authentieke details.
Met een opvouwbare schildersezel inclusief penseel en palet, waan je jezelf even in Italië.
Deze set is geschikt voor volwassenen en tieners, heeft 960 onderdelen en is een opvallende blikvanger.
Deze unieke bouwset wordt aangedreven door fantasie en creativiteit, heeft geen batterijen nodig en bevat bouwinstructies in de stijl van het originele promotiemateriaal.
Met de LEGO Creator Expert bouwsets kun je je eigen creatieve bouwuitdaging aangaan en genieten van La Dolce Vita.

Waar is LEGO Fiat 500 10271 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 79.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
960
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10271
lego insiders punten icoon
600
punten

Ben jij een echte autoliefhebber en houd je van een uitdaging? Dan is de LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) echt wat voor jou! Dit prachtige model van de legendarische Fiat 500F uit de jaren 60 is gebouwd met oog voor authentieke details. Het bagagerek met koffer, het gedetailleerde interieur en alle openingen aan de buitenkant van de auto maken deze LEGO set tot een ware doe-het-zelf uitdaging.

Maar dat is nog niet alles! Om het Italiaanse thema compleet te maken, wordt deze klassieke auto geleverd met een opvouwbare schildersezel met een penseel, een palet en een klein 'schilderij' van de auto voor het Colosseum in Rome. Zo waan je jezelf even in La Dolce Vita!

Deze bouwset is niet zomaar een LEGO set. De LEGO Creator Expert bouwsets zijn namelijk bij uitstek geschikt voor volwassenen en tieners met een passie. Of je nu van klassieke auto's houdt, of van gebouwen, kermisattracties of andere iconische objecten, de geavanceerde Creator Expert LEGO sets brengen passie tot leven. Elke set is een unieke combinatie van nostalgie, ontspanning, zelfexpressie, tevredenheid en verwondering. En natuurlijk ook leuk speelgoed voor kinderen!

Als ervaren bouwer met zo'n 960 onderdelen ga je vol overgave deze prachtige Fiat 500 bouwen en met trots neerzetten. Dit model is ongeveer 11 cm hoog, 24 cm lang en 11 cm breed en is een opvallende blikvanger. Combineer hem met andere LEGO® sets uit je verzameling en bouw zo je eigen Italiaanse straatbeeld.

Dit verzamelobject wordt aangedreven door fantasie en creativiteit, waardoor je geen batterijen nodig hebt zoals bij andere speelgoedauto's. En als je even verder kijkt dan alleen het bouwen, zul je zien dat de bijgeleverde bouwinstructies helemaal in de stijl van het originele promotiemateriaal zijn en leuke feitjes bevatten over de echte auto en de geschiedenis van Fiat.

Deze geavanceerde bouwset is het perfecte cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of andere speciale gelegenheden. LEGO® Creator Expert bouwsets bieden immers volwassenen en tieners meeslepende bouwuitdagingen die zijn gebaseerd op alles waar ze dol op zijn. Bij de LEGO Groep zijn we er dan ook trots op dat we sinds 1958 voldoen aan de hoogste industrienormen. Hierdoor zijn onze LEGO® stenen consistent, compatibel en elke keer opnieuw eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bovendien gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we de LEGO® onderdelen om er zeker van te zijn dat elke geavanceerde LEGO set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, onze LEGO® Creator Expert bouwsets zijn perfect voor iedereen die graag iets nieuws wil bouwen en zijn creativiteit de vrije loop wil laten. Bestel vandaag nog deze LEGO set en geniet van La Dolce Vita!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.99 (15-10-2022) € 109.00 (26-02-2024) € 82.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set10309

Vetplanten

foto van lego set10328

Rozenboeket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.