Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Old Trafford - Manchester United 10272

De LEGO set 10272 van Old Trafford is de perfecte cadeau voor iedere diehard Manchester United fan.
Met 3898 onderdelen biedt deze replica van het voetbalstadion een uitdagend bouwproject.
Het gedetailleerde model bevat authentieke details zoals de spelerstunnel en het standbeeld van Sir Alex Ferguson.
Deze LEGO Creator Expert bouwset is een opvallende blikvanger en laat iedereen zien waar jij voor staat.
Bestel vandaag nog en beleef de ultieme bouwervaring!

Waar is LEGO Old Trafford - Manchester United 10272 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 679.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
3898
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-02-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10272
lego insiders punten icoon
2100
punten

Ben jij een diehard Manchester United fan en wil je dit graag laten zien? Dan is LEGO set 10272 van Old Trafford echt iets voor jou! Met deze bouwset van het voetbalstadion kun jij jouw liefde voor deze wereldberoemde voetbalclub op een unieke manier tonen. De set biedt een leuke uitdaging en is een echte blikvanger in elke kamer.

Deze LEGO Creator Expert sportset is het ultieme cadeau voor Manchester United fans. Of je nu thuis of op je werk wilt pronken met deze replica van Old Trafford, het kan allemaal! De set wordt uitgebracht in februari 2020, ter gelegenheid van het 110-jarig jubileum van het stadion. De bouwset voor volwassenen bevat diverse levensechte details, zoals de spelerstunnel en het standbeeld van de United Trinity.

Dankzij de geavanceerde LEGO Creator Expert bouwsets kunnen volwassenen modellen bouwen die gebaseerd zijn op hun grootste passies, waaronder auto's, gebouwen en stadions. Met deze meeslepende en leuke bouwuitdaging zet je niet alleen een verzamelmodel van bouwstenen neer, maar laat je ook aan iedereen zien waar jij voor staat.

Deze schitterende en gedetailleerde bouwset van Old Trafford is het perfecte cadeau voor de echte Manchester United fan. Met maar liefst 3898 onderdelen is het een uitdagend bouwproject waarbij je al jouw favoriete momenten van de club kunt herbeleven. Het LEGO voetbalstadion is een replica van Old Trafford met een schaal van 1:600. Dit gedetailleerde model is ca. 18 cm hoog, 47 cm lang en 39 cm breed, en biedt talloze authentieke details zoals de spelerstunnel en het standbeeld van Sir Alex Ferguson.

Voor het eerst is het mogelijk om met bouwstenen een replica van Old Trafford van Manchester United te bouwen. Het LEGO voetbalstadion is zowel thuis als op het werk een echte blikvanger en geeft jouw liefde voor de club op een unieke manier vorm. En het beste van alles: voor deze geavanceerde bouwset zijn geen batterijen nodig! Je hoeft dus niet bang te zijn dat het eindsignaal zal klinken in dit LEGO voetbalstadion.

Met de eenvoudig te volgen, stapsgewijze instructies zul je dit bouwproces tot een goed einde brengen. Bovendien biedt deze LEGO Creator Expert bouwset voor gevorderden de ultieme bouwervaring. Met deze sets kun je jezelf storten op uitdagende bouwprojecten en verzamelobjecten bouwen die gebaseerd zijn op jouw grootste passies.

Wist je dat LEGO stenen al meer dan 60 jaar voldoen aan de hoogste industrienormen? Hierdoor zijn ze altijd consistent en compatibel en kun je ze iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar halen. Onze stenen en onderdelen zijn grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je weet dus zeker dat je goed zit met deze LEGO set.

Kortom, ben jij een echte Manchester United fan en wil jij jouw liefde voor de club op een unieke manier tonen? Dan is LEGO set 10272 van Old Trafford echt iets voor jou! Bestel deze set vandaag nog en geniet van de ultieme bouwervaring waarbij je jouw passie tot leven kunt laten komen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (13-07-2022) € 679.99 (12-03-2023) € 312.25

Ook aanbevolen:

foto van lego set10295

Porsche 911

foto van lego set10326

Natuurhistorisch museum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.