Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ghostbusters™ ECTO-1 10274

De LEGO Ghostbusters ECTO-1 set is een replica van de Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959 uit de Ghostbusters-films.
Met vele griezelig goede details, zoals een werkend stuur en een valluik, is dit een perfect cadeau voor Ghostbusters-fans en LEGO-liefhebbers.
Deze bouwset voor volwassenen biedt urenlang bouwplezier en heeft geen batterijen nodig.
Kortom, een prachtige en authentieke toevoeging aan je verzameling!

Waar is LEGO Ghostbusters™ ECTO-1 10274 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 192.4601-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 199.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 239.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 239.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
2352
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
15-11-2020
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10274
lego insiders punten icoon
1800
punten

Ben jij een grote fan van Ghostbusters™? Dan mag de LEGO® Ghostbusters ECTO-1 zeker niet in jouw verzameling ontbreken! Duik in het fantastische universum van deze legendarische films en ontspan jezelf met dit fijne bouwproject. De ECTO-1 is een coole replica van de omgebouwde Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959 die je terugbrengt naar de Ghostbusters-films.

Een griezelig goede ervaring

Het ECTO-1 model dat je kunt bouwen met deze LEGO set is gebaseerd op de laatste film uit de serie, Ghostbusters: Afterlife. Het heeft vele griezelig goede details, waaronder een werkend stuur, een valluik, een spokenvanger, een uitschuifbare stoel voor een schutter aan de achterkant, een proton pack en natuurlijk het herkenbare Ghostbusters logo.

Jouw bouwproject op maat

Je hoeft geen uitgebreide verzameling LEGO sets te hebben om een fantastisch bouwplezier te beleven met deze modelautoset. Je hebt alleen voldoende ruimte op tafel nodig en misschien wat Ghostbusters muziek op de achtergrond. Deze LEGO autoset maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO bouwsets voor volwassenen die van geweldige ontwerpen houden. Het is ook een prachtig Ghostbusters cadeau, of je nu jezelf wilt verwennen of een modelbouwfan in je omgeving wilt verrassen.

Een paar extra details voor de echte fan

Dit is de ultieme ECTO-1 bouwset voor fans van LEGO® stenen en Ghostbusters™ die graag een nieuwe modelauto willen bouwen of zich willen ontspannen met een meeslepend hobbyproject. Het is geen Ghostbusters™ speelgoed, maar een autoset voor volwassenen met alle nodige apparatuur om paranormale activiteiten mee te detecteren.

Ga voor de authentieke details

Dol op details? Dan zijn de authenticiteit en de details in deze set, zoals de gebogen voorruit, het modulaire stuur en de steen met het Ghostbusters™ logo, precies wat je zoekt. Deze replica is een echte blikvanger die je neer kunt zetten in huis of op kantoor.

Perfect voor de Ghostbusters™ fan

De ECTO-1 modelauto is ideaal voor Ghostbusters™ fans en LEGO® liefhebbers. Het biedt volwassenen uren bouwplezier en is een geweldig cadeau voor iedereen die graag een modelauto wil bouwen. Dit model is ca. 22,5 cm hoog, 47 cm lang en 16,5 cm breed en bevat alle authentieke details waarmee je gegarandeerd de show steelt.

Geen batterijen nodig!

Je hebt geen batterijen nodig om met dit leuke bouwmodel aan de slag te gaan. Het model wordt namelijk aangedreven door puur ectoplasma (grapje natuurlijk). De set bevat ook een stapsgewijze bouwhandleiding en rijk geïllustreerde instructies met ontwerpdetails en het verhaal van de ECTO-1 (alleen in het Engels).

Kwaliteit en veiligheid van LEGO®

Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® bouwsets voor volwassenen en hobbyisten die dol zijn op prachtige ontwerpen en elegante architectuur. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo kun je er zeker van zijn dat je model robuust is en prachtig om te zien.

Kortom, met deze LEGO set beleef je op een speelse en uitdagende manier de wereld van de Ghostbusters-films. Het is een geweldige bouwset voor jongeren en volwassenen die dol zijn op prachtige ontwerpen en coole details. Daarbij is het een geweldig cadeau voor die andere Ghostbusters-fans in je omgeving. Ga dus snel aan de slag met deze LEGO Ghostbusters ECTO-1 set en beleef het zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 168.99 (15-10-2022) € 239.99 (18-09-2022) € 193.88

Ook aanbevolen:

foto van lego set10290

Pick-uptruck

foto van lego set10281

Bonsaiboompje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.