Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Colosseum 10276

De LEGO® Colosseum (10276) is de grootste LEGO bouwset ooit, met 9036 onderdelen.
Deze modelbouwset van het iconische Colosseum in Rome is een indrukwekkend aandenken en een geweldig cadeau voor architectuurliefhebbers.
Het model heeft authentieke details en kan gemakkelijk worden opgetild om vanuit elke hoek te bekijken.
Bouwen en bewonderen voor urenlang bouwplezier!

Waar is LEGO Colosseum 10276 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 53919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 549.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
9036
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
27-11-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10276
lego insiders punten icoon
4125
punten

Ontdek het majestueuze Colosseum in Rome op een geheel nieuwe manier met de LEGO® Colosseum (10276) modelbouwset. Dit is de grootste LEGO bouwset ooit met maar liefst 9036 onderdelen en een verbluffend resultaat. Dit is meer dan alleen een bouwproject, het is een ervaring die je niet wilt missen.

Met deze LEGO Colosseum modelbouwset kun je een indrukwekkend aandenken bouwen aan een van de meest iconische gebouwen uit de geschiedenis. Elk detail is met liefde en aandacht gereproduceerd, van de bogen tot de zuilen.

Het model is opgebouwd uit 3 verdiepingen, elk versierd met Dorische, Ionische en Korinthische zuilen, en de bovenverdieping is versierd met Korinthische pilasters. Het noordelijke deel van de buitenmuur en de iconische bogen zijn allemaal te bewonderen dankzij de authentieke details.

Dit LEGO Colosseum modelbouwset is een verbluffende blikvanger en staat op een ovale basis, zodat je het model vanuit elke hoek kunt bekijken. Het is een van de grootste LEGO modellen ooit, maar kan toch gemakkelijk worden opgetild. Zo kun je vanuit elke hoek goed door de bogen kijken en elk detail ervaren.

Met deze bouwset kun je je eigen versie van het indrukwekkende Colosseum tot leven brengen. Het is een geweldig cadeau voor architectuurliefhebbers en LEGO fans die graag met LEGO stenen bouwen. Maar ook voor volwassenen die van prachtige architectuur en doordachte ontwerpen houden is deze bouwset een geweldige ervaring.

Doe mee met de trend van architectuurmodellen en geef deze LEGO bouwset cadeau aan een dierbare. De set bevat rijk geïllustreerde bouwinstructies met inspirerende details over het ontwerp en de geschiedenis. Zo wordt het bouwen van deze bouwset een interactief en educatief project.

Het bouwen van deze modelbouwset is ontspannend en leuk. Met een ontzagwekkend aantal van 9036 onderdelen is dit model van het Colosseum de grootste LEGO set ooit (per november 2020). Urenlange ontspanning is gegarandeerd voor volwassenen die graag met LEGO stenen bouwen.

Dit model van het Colosseum is ca. 27 cm hoog, 52 cm breed en 59 cm diep. Met 9036 onderdelen is dit een van de grootste LEGO sets ter wereld, maar je kunt het model toch gemakkelijk optillen en draaien. De Romeinen hadden geen batterijen nodig en jij dus ook niet! Dit model van het Colosseum wordt gevoed door verbeeldingskracht, dus je hebt geen batterijen nodig.

De LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, dus je kunt er zeker van zijn dat dit architectuurmodel jaren meegaat.

Kortom, de LEGO Colosseum (10276) modelbouwset is een bouwproject om van te smullen. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van prachtige architectuur en doordachte ontwerpen houdt. Bouw en bewonder het grootste LEGO bouwwerk ooit en geniet van urenlang bouwplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 499.99 (13-07-2022) € 549.99 (18-09-2022) € 529.66

Ook aanbevolen:

foto van lego set10302

Optimus Prime

foto van lego set10327

Dune Atreides Royal Ornithopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.