Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bloemenboeket 10280

Het LEGO® Bloemenboeket (10280) is een creatieve manier om een prachtig boeket te maken dat nooit zal verwelken.
Het verstelbare boeket kan worden aangepast aan verschillende vazen en is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
Het is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en biedt een ontspannende manier om je creativiteit te prikkelen.

Waar is LEGO Bloemenboeket 10280 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 40.105-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 46.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 53.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
756
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10280
lego insiders punten icoon
450
punten

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend, familielid of zelfs voor jezelf? Dan is het LEGO® Bloemenboeket (10280) een perfecte optie! Dit bouwpakket biedt een leuke en creatieve manier om een prachtig bloemenboeket te maken dat nooit zal verwelken. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de alledaagse beslommeringen en je creativiteit te prikkelen.

Het LEGO® Bloemenboeket biedt niet alleen plezier tijdens het bouwen, het zorgt ook voor een mooie en kleurrijke toevoeging aan elke ruimte. Het boeket is verstelbaar, waardoor het gemakkelijk is om het aan te passen aan verschillende vazen en om de hoogte van de bloemen te veranderen.

Bouw een boeket bloemen als een echte professional met dit bouwpakket. Elk detail van het boeket is gemaakt van LEGO onderdelen die je kunt aanpassen voor een uniek resultaat. De meeste bloemen hebben bloemblaadjes die je kunt verstellen, waardoor je alle mogelijke soorten boeketten kunt maken. Haal de stengels uit elkaar en combineer ze om de hoogte en vorm van de bloemen aan te passen.

De LEGO Botanische Collectie voor volwassenen bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof dat is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. Het baanbrekende ontwerp van deze collectie maakt het een geweldige keuze voor iedereen die van bloemen houdt en bezorgd is over het milieu. Dit bouwpakket is dan ook niet alleen leuk om te bouwen, maar ook milieuvriendelijk.

Het LEGO® Bloemenboeket (10280) is het eerste LEGO® Bloemenboeket ooit en bevat diverse nieuwe kleuren en vormen die zeker in de smaak zullen vallen bij volwassen LEGO fans. De bloemen zijn gemaakt van meer dan 17 bijzondere LEGO® elementen met realistische vormen en kleuren. Dit levert een bijzonder boeket op dat zeker de aandacht zal trekken.

De stengels hebben verschillende lengtes. Het leeuwenbekje met zijn rechte stengel is bijvoorbeeld ca. 36 cm hoog. Deze set is dus perfect voor het maken van een indrukwekkend boeket dat elke kamer zal opvrolijken.

Het LEGO® Bloemenboeket is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, jubilea of gewoon als een verrassing voor een geliefde. Het biedt een leuke en creatieve manier om een prachtig en blijvend boeket te maken.

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Het is dan ook een geruststellende gedachte dat LEGO® speelgoed veilig is voor zowel volwassenen als kinderen.

Samengevat is het LEGO® Bloemenboeket (10280) een geweldige keuze voor iedereen die van bloemen houdt en op zoek is naar een leuke en creatieve manier om een prachtig boeket te maken. Dankzij de verstelbare stengels kun je het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen. Dit maakt het boeket een prachtige toevoeging aan elk huis of kantoor. Het is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en biedt een leuke en ontspannende manier om je creativiteit te prikkelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.99 (29-04-2024) € 59.99 (18-09-2022) € 47.57

Ook aanbevolen:

foto van lego set10283

NASA Space Shuttle Discovery

foto van lego set10291

Queer Eye – De Fab 5 loft

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.