Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bonsaiboompje 10281

Ervaar de kunst van bonsai op een nieuwe manier met de LEGO Bonsaiboompje set.
Bouw je eigen traditionele bonsaiboompje met groene bladeren of roze kersenbloesem.
Personaliseer de boom door de kroon te vervangen en laat je fantasie de vrije loop.
De set wordt geleverd met een pot en heeft een houten uitstraling.
Het is een uniek cadeau en een ontspannend project voor iedereen die van planten en creativiteit houdt.
Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Bonsaiboompje 10281 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 41.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 43.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 44.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
878
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10281
lego insiders punten icoon
375
punten

Beleef de kunstvorm van de bonsai op een geheel nieuwe manier met de LEGO® Bonsaiboompje set, perfect voor iedereen die van bomen en planten houdt of graag creatief aan de slag gaat met LEGO® onderdelen. Met deze set kun je je eigen traditionele bonsaiboompje bouwen, compleet met groene bladeren of lenteachtige roze kersenbloesem. Het is zelfs mogelijk om de gekleurde kroon eenvoudig te vervangen, waardoor je telkens een totaal andere look kunt creëren.

Neem de tijd om dit elegante boompje zorgvuldig in elkaar te zetten en ervaar de ultieme rust terwijl je jouw eigen unieke bonsaiboompje creëert. Met deze set kun je jouw creativiteit laten spreken en je eigen boom ontwerpen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de roze bloesem en zie hoe elk bloemetje een schattig kikkertje verbergt. Dit maakt de LEGO® Bonsaiboompje set de perfecte manier om je fantasie de vrije loop te laten.

De set wordt geleverd met een rechthoekige pot en een LEGO® standaard met houten lateffect, waardoor je het boompje gemakkelijk een mooie plek kunt geven in huis of op kantoor. Het is dan ook een bijzondere blikvanger, die vast en zeker ieders verbeelding prikkelt met zijn schoonheid. Het is dan ook de perfecte aanvulling voor iedereen die van planten, natuur en creativiteit houdt.

Het LEGO® Bonsaiboompje is niet alleen een uniek cadeau en een ontspannend project voor iedereen die van bomen en planten houdt, maar het is ook een geweldig cadeau voor elk moment voor liefhebbers van bonsaiboompjes of voor iemand die graag creatief bezig is. Deze set maakt deel uit van de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen en bevat bladelementen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof dat is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet, waardoor het ook een milieuvriendelijke keuze is.

De afmetingen van de LEGO® Bonsaiboompje set zijn ongeveer 18 cm hoog, 21 cm lang en 20 cm breed. Beide sets met bladeren kunnen geheel op jouw eigen manier gerangschikt worden, waardoor je een unieke blikvanger krijgt. Volg de seizoenen en verwissel de kleuren voor een opvallend object voor in huis of op kantoor.

LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO® Bonsaiboompje set is dus niet alleen een unieke manier om je creativiteit te uiten, maar het is ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Bestel vandaag nog deze prachtige set en creëer jouw eigen unieke bonsaiboompje.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (10-11-2022) € 51.95 (28-08-2022) € 41.18

Ook aanbevolen:

foto van lego set10283

NASA Space Shuttle Discovery

foto van lego set10294

LEGO® Titanic

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.