Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

De LEGO set 10284 is een perfect cadeau voor FC Barcelona fans van alle leeftijden.
Bouw het iconische Camp Nou stadion met alle details, inclusief tribunes, veld en spelersbus.
Voeg stickervel toe voor extra realisme.
Het model kan worden gesplitst in 5 delen voor een betere inspectie.
Dit displaymodel is een opvallende toevoeging aan elke verzameling.
Het biedt een uitdagend en leuk bouwproject voor volwassenen.
Geniet van de authentieke details en de geschiedenis van de club.
De LEGO onderdelen staan garant voor veiligheid en kwaliteit.

Waar is LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 229.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 32919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 329.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 329.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
5509
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-09-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10284
lego insiders punten icoon
2475
punten

FC Barcelona Fans Opgelet! Heb jij altijd al je passie voor de club willen laten zien? Bouw dan nu het indrukwekkende stadion Camp Nou helemaal na, met alle details inbegrepen! Deze boeiende bouwset is perfect voor echte Barça supporters van alle leeftijden, en biedt een superleuk project voor degenen die van voetbalspullen en verzamelobjecten houden.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om het beroemde Camp Nou stadion helemaal na te maken, inclusief de tribunes, het veld zelf en zelfs een spelersbus! Gebruik de LEGO® onderdelen en het bijbehorende stickervel om jouw model nog realistischer te maken – voeg de bekende Barça logo's toe, de Catalaanse vlag en zelfs scoreborden! Met een spelerstunnel en vipingang zijn er nog meer details te ontdekken.

De Camp Nou – FC Barcelona 10284 bouwset is onderdeel van een collectie LEGO bouwmodellen voor volwassenen, en is een superleuk cadeau voor verzamelaars van voetbalspullen die hiermee een boeiend en uitdagend project in handen krijgen. Deze spectaculaire set biedt volwassen FC Barcelona fans een boeiend bouwproject dat uitdagend is, maar heel leuk om te bouwen.

Het model kan worden gesplitst in 5 delen, zodat je overal gemakkelijk bij kunt en alle details van dichtbij kunt bekijken. Met een hoogte van 20 cm, een breedte van 49 cm en een diepte van 46 cm is dit een opvallend displaymodel dat perfect staat in iedere verzameling.

Voetbalfans zullen de authentieke details weten te waarderen, zoals de bekende slogan 'Més Que Un Club' (Meer dan een club) op de tribune. En met de extra details breng je de spanning van een wedstrijddag pas echt tot leven! Bewonder de perstribune, spelerstunnel en de spelersbus, plus spandoeken en vlaggen in de clubkleuren van FC Barcelona.

Deze LEGO® bouwset wordt geleverd met rijk geïllustreerde bouwinstructies om je op weg te helpen en te inspireren. Ontdek de geschiedenis van de club en het stadion, en lees een interview met de LEGO® ontwerper die het model heeft gecreëerd.

En zoals altijd bij LEGO® onderdelen staan veiligheid en kwaliteit voorop. Bij LEGO bouwstenen worden hoogwaardige materialen gebruikt die consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al sinds 1958 zo. De onderdelen worden uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Kortom, deze Camp Nou – FC Barcelona bouwset is een superleuke manier om je passie voor FC Barcelona te laten zien, en biedt bovendien een uitdagend en leuk bouwproject voor volwassenen die van fraaie ontwerpen houden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 194.99 (18-09-2022) € 329.99 (15-07-2022) € 299.53

Ook aanbevolen:

foto van lego set10305

Leeuwenridders kasteel

foto van lego set10320

Eldorado Fort

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.