Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Paradijsvogelplant 10289

De LEGO Paradijsvogelplant (10289) is een uniek cadeau en geweldig project voor liefhebbers van botanische schoonheid en LEGO.
Met deze set kun je je eigen versie van de exotische paradijsvogelplant maken, die tot wel twee meter hoog kan worden.
Verstelbare bloemen en bladeren zorgen voor creativiteit.
Bestel vandaag nog en zie deze unieke plant tot leven komen!

Waar is LEGO Paradijsvogelplant 10289 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 247.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1173
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10289
lego insiders punten icoon
750
punten

De LEGO Paradijsvogelplant (10289) bouwset is een uniek cadeau en een geweldig project voor iedereen die geïnteresseerd is in botanische schoonheid, bloemen en planten, of graag creatief aan de slag gaat met LEGO-onderdelen. Met deze set kun je je eigen versie van de exotische en prachtige paradijsvogelplant maken, die tot wel twee meter hoog kan worden!

De LEGO Paradijsvogelplant is een bijzondere blikvanger voor thuis of op het werk. En het beste van alles: je hoeft de plant geen water te geven! Dit maakt het niet alleen een topcadeau voor plantenliefhebbers, maar ook voor iedereen zonder groene vingers. Je kunt de bloemen en bladeren verstellen en zo je eigen unieke paradijsvogelplant creëren.

Met verrassende LEGO elementen, zoals de paarse LEGO zwaardjes die dienstdoen als meeldraden van de bloem, zorgt deze set ervoor dat je je nooit zult vervelen. De plant is een boeiend project dat deel uitmaakt van de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen en zorgt voor een moment van ontspanning.

Ben je op zoek naar een mooie LEGO set voor volwassenen? Dan is dit model een echte aanrader. Ontdek ook de andere verzamelsets uit de serie, waaronder het LEGO Bloemenboeket (10280) en het LEGO Bonsaiboompje (10281). Door de verstelbare bloemen en bladeren kun je jouw unieke paradijsvogelplant creëren en een mooi plekje uitzoeken voor deze blikvanger in zijn zwarte LEGO bloempot.

Met een ca. 46 cm hoog blad en een bloempot van ca. 13 cm diameter weet dit model alle aandacht naar zich toe te trekken en wordt het thuis of op het werk gegarandeerd het onderwerp van gesprek. Zet het model in een zacht briesje en zie hoe het net als een echte plant heen en weer wiegt.

LEGO bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn keer op keer consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Daarnaast worden de onderdelen uitgebreid getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Kortom, de LEGO Paradijsvogelplant is een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Het is een interessant en uitdagend project dat zorgt voor ontspanning en plezier. Bovendien is het een geweldige toevoeging aan elke plantenverzameling of LEGO-collectie. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en zie hoe deze unieke plant tot leven komt!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.99 (04-01-2024) € 273.00 (10-09-2024) € 155.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set10308

Kerst dorpsstraat

foto van lego set10315

Rustgevende tuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.