Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Queer Eye – De Fab 5 loft 10291

De LEGO set 10291 is een speciale editie gebaseerd op de tv-serie Queer Eye op Netflix.
Bouw de Fab 5 loft met authentieke details uit de serie, inclusief keuken, woonkamer en beautyhoek.
Deze set bevat minifiguren van de Fab 5 en een gast, plus een transformatiekamer.
Geschikt als cadeau en onderdeel van een reeks creatieve bouwsets voor volwassenen.
Veilig en van hoge kwaliteit.
Een must-have voor fans van Queer Eye!

Waar is LEGO Queer Eye – De Fab 5 loft 10291 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
974
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-10-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
10291
lego insiders punten icoon
750
punten

De LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set is speciaal ontworpen voor alle fans van de bekroonde tv-serie Queer Eye op Netflix! Laat jezelf zien en bouw samen met de Fab 5 aan dit boeiende bouwproject. Ontdek tijdens het bouwen alle details van de originele loft van de Fab 5 in Atlanta, inclusief de kenmerken die verwijzen naar hun speciale talenten. In deze set bevinden zich onder andere een keukeneiland voor Antoni, een kledingrek voor Tan, Jonathans draaifauteuil en Karamo's bank en plakboek. Dit LEGO interieur heeft de goedkeuring van Bobby Murdock, aangezien hij heeft meegewerkt aan het ontwerp!

Aandacht voor jezelf

Een aflevering van Queer Eye is natuurlijk niet compleet zonder een make-over. Daarom bevat deze set niet alleen minifiguren van elk lid van de Fab 5 (plus Bruley de hond), maar ook 2 minifiguren van Kathi Dooley, een bijzondere gast uit een heel bijzondere aflevering. Er is zelfs een transformatiekamer waarmee je Kathi's ontroerende make-over kunt naspelen.

Ontdek de authenticiteit

Ontdek een heleboel prachtige, authentieke details uit de tv-serie in deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set. Je vindt hier onder andere de grote tv, de keuken, de woonkamer en de beautyhoek. Pure perfectie! Deze set bevat minifiguren van elk lid van de Fab 5, plus een figuur van Bruley. Er zijn twee minifiguren van Kathi Dooley, eentje van voor en eentje van na haar make-over. Met afmetingen van ca. 9 cm hoog, 35 cm breed en 21 cm diep is deze set een geweldige aanvulling op je collectie LEGO-modellen.

Een superleuk cadeau

Deze set is een superleuk cadeau voor fans van de tv-serie Queer Eye en voor iedereen die graag spulletjes over tv-series verzamelt. Natuurlijk verdien je het ook om jezelf deze set cadeau te geven. Deze LEGO® tv-serieset om te verzamelen maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.

Veiligheid en kwaliteit

Bij LEGO® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is. LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958!

Deze set komt voort uit een nauwe samenwerking tussen de LEGO® ontwerpers en de Fab 5 zelf. De rijk geïllustreerde instructies geven je een inspirerend kijkje achter de schermen van het ontwerpproces. Deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set is een must-have voor alle fans van de tv-serie Queer Eye op Netflix. Wees niet bang om jezelf te zijn en begin vandaag nog aan dit boeiende bouwproject!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 75.00 (04-12-2023) € 99.99 (13-07-2022) € 84.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10304

Chevrolet Camaro Z28

foto van lego set10497

Galaxy Explorer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.