Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De appartementen van Friends 10292

Met LEGO set 10292 bouw je jouw eigen versie van de legendarische appartementen van Friends.
Deze set zit boordevol authentieke details en verwijzingen naar de leukste afleveringen uit de serie.
Ontdek alle details tijdens het bouwen en maak deel uit van deze creatieve bouwset.
Perfect als cadeau voor Friends fans! Bestel nu en beleef urenlang plezier.

Waar is LEGO De appartementen van Friends 10292 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 159.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 179.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 423.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
2048
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
10292
lego insiders punten icoon
1350
punten

Ben jij een echte fan van Friends en wil jij je favoriete momenten herbeleven? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met LEGO set 10292 De appartementen van Friends bouw jij jouw eigen versie van de legendarische appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey. Deze set is geweldig voor jongeren en volwassenen die van mooie ontwerpen en details houden.

Bouw jouw Friends wereld

Deze LEGO set is perfect voor elke Friends fan die graag zelf aan de slag wil. Je kan nu jouw eigen realistische model bouwen van de appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey. Zo kan je terugdenken aan de iconische momenten die zich hier hebben afgespeeld zoals die keer dat Ross zijn arm in een kalkoen stopte of dat Rachel de lobster op haar hoofd zette. Deze set zit dan ook boordevol met authentieke details en verwijzingen naar de leukste afleveringen uit de serie.

Live like a friend

Binnenin de doos vind je zeven minifiguren, in authentieke kleding, plus Janice. Zo kan je elk moment uit de serie tot leven brengen en de personages in hun eigen huis plaatsen. Met zo veel details ziet deze LEGO Friends set er fantastisch uit en zal hij zeker een glimlach op jouw gezicht toveren. Dankzij de leuke accessoires kan je echt de sfeer van de serie in huis halen. Denk maar aan de relaxfauteuils van Joey en Chandler, de groene poef van Monica, Phoebe's poppenhuis en nog veel meer.

Een boeiend bouwproject

Het bouwen van deze LEGO Friends set is niet alleen fijn om te doen, maar ook een boeiend project. Je kan alle details ontdekken en uitvinden waar alles zich bevindt. Zo zal je je echt een bouwer voelen en trots zijn op het eindresultaat. Dit bouwproject is dan ook perfect voor volwassenen die graag hun liefde voor de tv-serie Friends tonen en urenlang plezier willen beleven aan het bouwen.

Een geweldig cadeau

Ben jij nog op zoek naar een geweldig cadeau voor een echte Friends fan? Dan is deze LEGO set absoluut een aanrader! Je kan de set cadeau geven aan iemand anders of hem gewoon voor jezelf houden. De set is ook ca. 10 cm hoog, 64 cm breed en 31 cm diep en je kan het tapijt eruit tillen voor leuke minimodellen.

Maak deel uit van een creatieve bouwset

Deze LEGO Friends set maak deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen en complexe details houden. Zo kan je niet alleen deze leuke Friends wereld bouwen, maar ook andere reeksen zoals de LEGO Architecture.

Kwaliteit en veiligheid

Bij LEGO onderdelen komt veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. De onderdelen van deze Friends set zijn dan ook uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is. De LEGO bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en compatibel om in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.

Wil jij ook jouw eigen appartementen van Friends bouwen? Bestel dan nu LEGO set 10292 De appartementen van Friends en beleef urenlang plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 149.99 (30-07-2022) € 499.95 (29-03-2024) € 310.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10278

Politiebureau

foto van lego set10298

Vespa 125

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.