Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu 10299

Met LEGO set 10299, het Real Madrid stadion Santiago Bernabéu, kun je als fan van Real Madrid het legendarische stadion opnieuw beleven.
Het nauwkeurig nagebouwde schaalmodel bevat alle authentieke details en herkenbare kenmerken van het voetbalstadion.
Deze bouwset is perfect voor volwassenen en een geweldig cadeau-idee voor fans en verzamelaars van voetbalspullen.
Haal nu jouw eigen Santiago Bernabéu voetbalstadion in huis!

Waar is LEGO Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu 10299 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 399.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
5876
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10299
lego insiders punten icoon
3000
punten

Fans van Real Madrid opgelet! Met de LEGO® Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu (10299) bouwset voor volwassenen, beleef je de thrill van het legendarische stadion opnieuw. Het bouwen van dit nauwkeurige schaalmodel zal je keer op keer verrassen met de authentieke details en herkenbare kenmerken van dit voetbalstadion. Ga er dus maar eens goed voor zitten en neem de tijd om alle details van dit verzamelobject te ontdekken.

Wedstrijddag
Beleef je meest dierbare herinneringen aan dit legendarische stadion opnieuw tijdens het bouwen van de kaartverkoop, tribune, tunnel, dug-out en pitch. Vier historische momenten met de scoreboards, goals en banners. Geniet tijdens het bouwen van iconische details zoals de 4 hoektorens, de wandelgang buitenom en de trappen. Het model kan worden geopend en het dak kan eraf zodat je de binnenkant kunt bekijken voordat je het model trots neerzet.

Welkom in je eigen wereld
Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwmodellen voor volwassenen. Als derde in de serie LEGO voetbalstadions biedt deze bouwset een boeiend project of superleuk cadeau-idee voor fans van Real Madrid of verzamelaars van voetbalspullen die hiermee een uniek project in handen krijgen.

Een project voor volwassenen
Deze LEGO® Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu (10299) bouwset is perfect voor volwassenen die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden. Het model van het originele stadion is met ongekende precisie nagebouwd. De LEGO® ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat geen enkel iconisch detail van het echte Real Madrid voetbalstadion aan dit schaalmodel ontbreekt.

Herkenbare kenmerken
Kun jij alle details van het stadion Santiago Bernabéu vinden, zoals de pitch, goals, tunnel, dug-out, scoreborden, banners, tribunes, en trappen? De puntjes op de i zijn een geprint Real Madrid-logo en de teambus die het gevoel van een echte voetbalwedstrijd compleet maken. Het model is ca. 14 cm hoog, 44 cm breed en 38 cm diep waardoor het een prachtige aanvulling is op jouw collectie.

Geïllustreerde bouwinstructies
De LEGO® Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu (10299) bouwset bevat bouwinstructies om je te helpen en te inspireren om jouw eigen versie te bouwen. Je kunt ook de geschiedenis van het stadion ontdekken plus interessante details over dit LEGO® model.

De beste materialen
LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen: en dat is al zo sinds 1958. Veiligheid staat voorop bij LEGO® onderdelen, dus je kunt er zeker van zijn dat dit model stevig en veilig is.

Verzamelaars opgelet!
Deze LEGO® Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu (10299) bouwset is een must-have voor verzamelaars en voetballiefhebbers. De set biedt een uitdagende bouwervaring met een verbluffend resultaat. Als legendarisch stadion waar de grootste voetbalwedstrijden zijn gespeeld, biedt Santiago Bernabéu unieke architectuur en details die je alleen met LEGO® kunt nabouwen.

Een geweldig cadeau
Deze LEGO® set is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die fan is van Real Madrid, voetbal of LEGO. De ontvanger zal dol zijn op dit unieke verzamelobject dat hij thuis of op kantoor kan neerzetten. Bovendien is het bouwen van dit model een perfecte activiteit om samen met vrienden of familie te doen.

Kies voor LEGO® Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu (10299) en maak jouw verzameling compleet met een uniek en nauwkeurig schaalmodel van dit legendarische voetbalstadion. Dit model is geschikt voor jongeren en volwassenen en biedt een uitdagende bouwervaring met een verbluffend resultaat. Bestel nu en haal jouw eigen Santiago Bernabéu voetbalstadion in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 349.99 (13-07-2022) € 399.99 (18-09-2022) € 374.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10284

Camp Nou – FC Barcelona

foto van lego set10291

Queer Eye – De Fab 5 loft

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.