Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Back to the Future tijdmachine 10300

Ontdek de LEGO® Back to the Future Tijdmachine (10300) en bouw jouw favoriete versie van de tijdreizende auto.
Met authentieke details, vleugeldeuren, vliegmodus en minifiguren van Doc en Marty is deze set een must-have voor fans van de filmtrilogie.
Het bouwen van dit hoogwaardige model zal je urenlang plezier geven.
Bestel vandaag nog en reis terug in de tijd!

Waar is LEGO Back to the Future tijdmachine 10300 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 199.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1872
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-04-2022
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10300
lego insiders punten icoon
1500
punten

Reis terug in de tijd met de LEGO® Back to the Future Tijdmachine (10300), de ultieme modelbouwset voor volwassen fans van de beroemde filmtrilogie. Met deze set kun jij jouw passie voor Back to the Future de vrije loop laten en helemaal opgaan in het bouwen van 1 van de 3 versies van de tijdreizende auto.

Neem de tijd om te genieten van alle details van deze set. De set is voorzien van authentieke kenmerken, waaronder de welbekende vleugeldeuren die open kunnen, wielen die in de vliegmodus weggeklapt kunnen worden, de flux capacitor, datums op het dashboard, en een motorkap die open kan. Bovendien krijg je er een hoverboard en verwisselbare nummerborden bij. De modelset wordt compleet gemaakt met de minifiguren van Doc en Marty, wat het geheel voor Back to the Future-fans een onweerstaanbaar eerbetoon maakt.

De LEGO® Back to the Future Tijdmachine (10300) is een hoogwaardige modelset voor volwassenen. Het is de nieuwste aanvulling op de reeks LEGO filmvoertuigen, die perfect past bij iedereen die gek is op Back to the Future. Maar niet alleen als cadeau-idee, deze set is ook een boeiend bouwproject dat je urenlang plezier zal geven.

Je kunt kiezen welke van de 3 modellen van de auto je gaat bouwen, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Versie 1 bevat een bliksemafleider en een plutoniumkamer, versie 2 is voorzien van Mr. Fusion en een vliegmodus, terwijl versie 3 witte banden en een printplaat heeft. Met vleugeldeuren die open kunnen en een vliegmodus zijn de details van de auto net als in de films.

De set bevat ook 2 minifiguren van Doc en Marty, samen met accessoires uit de films, zoals Marty's hoverboard en het iconische OUTATIME nummerbord. Het model heeft afmetingen van ongeveer 12 cm hoog, 35 cm lang en 19 cm breed. Het is de perfecte grootte om op een plank of in een vitrine te zetten en te laten zien aan jouw vrienden en familie.

De LEGO® Back to the Future Tijdmachine (10300) is een project dat het waard is om tijd voor vrij te maken. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een uitdagend bouwproject en die willen genieten van het proces om iets prachtigs te maken. Dit is een LEGO® set die deel uitmaakt van een reeks bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.

De LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen: en dat is al zo sinds 1958. Veiligheid staat voorop bij LEGO® onderdelen en daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit model stevig is.

In het kort biedt de LEGO® Back to the Future Tijdmachine (10300):

- 3 modellen om uit te kiezen
- Vleugeldeuren die open kunnen
- Vliegmodus
- Authenticiteit tot in de details
- Twee minifiguren van Doc en Marty
- Accessoires uit de films
- Afmetingen van ongeveer 12 cm hoog, 35 cm lang en 19 cm breed
- Gemaakt van hoogwaardige, veilige materialen


Als je een fan bent van Back to the Future, dan mag deze LEGO® Back to the Future Tijdmachine (10300) beslist niet ontbreken in jouw verzameling. Het is een unieke en fantastische modelbouwset die perfect aansluit bij jouw passie voor de beroemde filmtrilogie. Besteed je tijd goed met dit boeiende bouwproject en geniet van de uitdaging om iets moois te maken. Bestel de set vandaag nog en ga terug in de tijd!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 149.00 (29-08-2023) € 199.99 (18-09-2022) € 166.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set10271

Fiat 500

foto van lego set10306

Atari® 2600

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.