Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lusachtbaan 10303

De LEGO Lusachtbaan set (10303) is een actievolle en fascinerende bouwset voor volwassen LEGO-bouwers en hobbyisten.
Met een aangedreven achtbaan, een prachtig station en talloze leuke details, is deze set perfect voor het bouwen van indrukwekkende en gedetailleerde modellen.
Met de mogelijkheid om deze set te upgraden met LEGO Powered Up, kunnen bouwers een hele nieuwe dimensie toevoegen aan deze snelle achtbaanrit.
Met 11 minifiguren en een indrukwekkende afmeting van 92 cm hoog, 85 cm breed en 34 cm diep, is deze set perfect voor verzamelaars en pretparkliefhebbers.

Waar is LEGO Lusachtbaan 10303 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 399.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 399.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
3756
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-07-2022
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
11
lego set nummer icoon
10303
lego insiders punten icoon
3000
punten

Stap in de ultieme LEGO-achtbaanrit: de LEGO Lusachtbaan set (10303)! Met deze set vol actie kun je al je favoriete achtbaanritten opnieuw beleven. Of je nu een doorgewinterde LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende nieuwe hobby, deze set is perfect voor jou.

Deze achtbaan wordt aangedreven door de kracht van de zwaartekracht en heeft één treintje, een prachtig station en een bedieningspaneel. Breng de beugels omlaag en zet de passagiers veilig vast terwijl je de rem loslaat en de karretjes door de bochten en loopings laat zoeven. Speel met de lift en kijk hoe de trein langzaam omhoog gaat, voordat hij met hoge snelheid weer naar beneden snelt!

Deze set is ontworpen om volwassen LEGO-bouwers uit te dagen en te fascineren. Met talloze leuke details, zoals een bankje met plattegrond, een ballonkar, een pretzelkar, een hotdogkraam en een lengtestok, is deze set perfect voor wie graag indrukwekkende, gedetailleerde modellen bouwt.

En als je deze set nog spannender wilt maken, kun je hem upgraden met LEGO Powered Up (apart verkrijgbaar). Hiermee kun je de lift motoriseren en een hele nieuwe dimensie toevoegen aan deze razendsnelle achtbaanrit.

Met deze set kun je je fantasie de vrije loop laten en keer op keer nieuwe avonturen beleven. Kies een bestemming en stap in, want deze LEGO-achtbaan is er klaar voor!

Met 11 minifiguren, waaronder een attractiebediener, ballonnenverkoper, pretzelverkoper, hotdogverkoper, oma, jongetje en 5 passagiers, is deze set ook perfect voor verzamelaars die houden van aandacht voor details en realistische figuren. Zes van de figuren hebben omkeerbare hoofden met verschillende emoties, zodat je je eigen verhaal kunt creëren.

Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te tonen. De achtbaan is maar liefst 92 cm hoog, 85 cm breed en 34 cm diep en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet.

En als je op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of familielid die van pretparken houdt of een fan is van verzamelen, dan is deze set perfect. Het is een prachtig bouwproject en een displaymodel om trots op te zijn.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn LEGO-bouwstenen consistent, compatibel en comfortabel om in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Deze set is uitvoerig getest om veiligheid en kwaliteit te waarborgen, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij stevig in elkaar zit.

Of je nu een volwassen LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een uitdagende nieuwe hobby, de LEGO Lusachtbaan set (10303) zal je zeker fascineren en vermaken. Ga lekker zitten en bereid je voor op een onvergetelijke rit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 375.00 (12-01-2024) € 399.99 (13-07-2022) € 393.72

Ook aanbevolen:

foto van lego set10291

Queer Eye – De Fab 5 loft

foto van lego set10314

Bloemstuk met gedroogde bloemen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.