Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eiffeltoren 10307

De LEGO set 10307 is de Eiffeltoren en behoort tot de hoogste LEGO sets ooit gemaakt.
Met bijna 1,5 meter hoogte en 10001 onderdelen is dit een uitdagend cadeau voor geschiedenis- en reisfanaten.
Het bouwproces volgt nauwkeurig dat van Gustave Eiffel en het model heeft veel levensechte details.
Met handvatten is het model gemakkelijk te vervoeren en het is een van de grootste LEGO sets ooit gemaakt.
Deze set is geschikt voor volwassen bouwfans en is gemaakt van hoogwaardige materialen.
Bestel vandaag nog en reis naar Parijs zonder je huis te verlaten!

Waar is LEGO Eiffeltoren 10307 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 629.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 629.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
10001
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10307
lego insiders punten icoon
4725
punten

Wauw, ben jij toe aan een uitdaging? Dan is de LEGO Eiffeltoren (10307) set echt iets voor jou! Met een hoogte van bijna 1,5 meter behoort dit pronkstuk binnen de LEGO Reizen en geschiedenis reeks tot de hoogste LEGO sets ooit gemaakt. Maar liefst 10001 onderdelen staan garant voor een meeslepende bouwervaring die je niet snel zult vergeten. Dit cadeau is niet alleen geschikt voor geschiedenisfanaten, maar ook voor degenen die van reizen en avonturen houden.

Maak je klaar voor een reis naar boven! Dit verzamelmodel wordt in 4 delen in elkaar gezet, precies zoals dat bij het echte monument gebeurde. Daarbij volg je nauwkeurig het bouwproces van Gustave Eiffel, waardoor je een uniek kijkje krijgt in zijn bouwkundige genialiteit. Ontdek alle levensechte details, waaronder de omgeving, 3 uitkijkplatforms, liften en een zendmast. Bovenop wappert de Franse vlag en heb je een spectaculair uitzicht over Parijs.

Wist je dat LEGO sets voor volwassenen ideaal zijn om nieuwe plekken te ontdekken? Met de LEGO Reizen en geschiedenis sets vol details kun je een aantal van 's werelds indrukwekkendste monumenten bezoeken en vanuit huis zelf bouwen. Waar ga jij vandaag naartoe?

Met deze LEGO Eiffeltoren set breek je records! Het is een uniek model waar je nog lang van zult genieten. Het heeft niet alleen een hoogte van bijna 1,5 meter, maar ook zoveel onderdelen dat je een meeslepende bouwervaring hebt. Hier leer je nieuwe bouwtechnieken, zoals de getrouwe geometrie van het 360°-model van bogen, dragers, dwarsverbindingen en balustrades. Zelfs van onderen ziet de toren eruit als in het echt.

Voor het complete plaatje maak je het straatbeeld af met details als Parijse lantaarnpalen, bankjes, bomen en begroeiing. Vervolgens zet je de 4 poten, 3 uitkijkplatforms, liften met kabels, Gustave Eiffels eigen kantoor bovenin en de zendmast in elkaar. Klaar om het model vervoeren? Dan maak je gemakkelijk gebruik van de handvatten. Het model heeft afmetingen van ca. 149 cm hoog, 57 cm breed en 57 cm diep en is daarmee een van de grootste LEGO modelsets ooit.

De LEGO Eiffeltoren (10307) set is niet alleen geschikt voor volwassen bouwfans die van beroemde monumenten, prachtige ontwerpen en elegante architectuur houden. Het is ook een cadeau voor degenen die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. LEGO bouwstenen worden namelijk van hoogwaardige materialen gemaakt en uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit bouwmodel tegen een stootje kan.

Ben jij klaar voor deze geweldige uitdaging? Bestel de LEGO Eiffeltoren (10307) set vandaag nog en reis naar Parijs zonder je huis te verlaten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 609.00 (24-05-2023) € 629.99 (18-05-2023) € 622.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set10302

Optimus Prime

foto van lego set10497

Galaxy Explorer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.