Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kerst dorpsstraat 10308

De LEGO Kerst Dorpsstraat (10308) set brengt de kerstsfeer in huis.
Met een speelgoedwinkel, muziekwinkel, publiek en gezellige appartementen, geeft deze set je een schattig kerstdorp.
Bouw ook de tram, die je kunt motoriseren voor een magische ervaring.
Geschikt voor volwassenen en gezinnen.
Bestel nu en beleef een onvergetelijke kerst.

Waar is LEGO Kerst dorpsstraat 10308 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1514
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
10308
lego insiders punten icoon
750
punten

Haal de kerstsfeer in huis met de LEGO Kerst Dorpsstraat (10308) set! De nieuwste aanwinst van de populaire LEGO Winterdorp collectie neemt je mee naar een schattig kerstdorp met een speelgoedwinkel, muziekwinkel en publiek, plus de gezellige appartementen van de winkeliers. En als kers op de taart bouw je ook nog eens de tram die iedereen veilig thuisbrengt na een dagje winkelen in de feestelijke setting.

Door de sneeuw
Wat is er leuker dan tijdens de feestdagen met de tram te reizen? Bouw alle details van het voertuig, waaronder zitplaatsen voor 4 minifiguren. Het model is zelfs te motoriseren met LEGO Powered Up onderdelen en je eigen rails en verlichting (apart verkrijgbaar). Daarmee maak je jouw eigen unieke kerstervaring nog magischer!

Kom in de kerststemming
Heb je altijd al gedroomd van een eigen speelgoedwinkel en muziekwinkel met cadeautjes die je zelf hebt gebouwd? Dan is dit de set voor jou! Bewonder alle details van de speelgoedwinkel Santa's Toys and Games en H. Jollie's muziekwinkel en prikkel je creativiteit. Boven de winkels vind je gedetailleerde appartementen waar de winkeliers na een drukke dag tot rust komen. Voor extra kerstsfeer is er een tramhalte en een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt. Er zijn 4 boekjes met bouwinstructies, zodat je met het hele gezin samen kunt bouwen en samen de kerstgedachte kunt beleven.

Een echte kersttraditie
Ga samen met familie en vrienden aan de slag en bouw alle details van dit Kerst Dorpsstraat (10308) bouwmodel. Dit is een echte kersttraditie! De set is compleet met een speelgoedwinkel, muziekwinkel, publiek, winkeliers en hun knusse appartementen. De tram heeft 4 zitplaatsen voor passagiers. Met 6 minifiguren (2 klanten, een kind dat een brief naar de Kerstman stuurt, 2 winkeliers en een trambestuurder) breng je het LEGO kerstdorp tot leven.

Compatibel met Powered Up
Motoriseer het model met LEGO Powered Up onderdelen en voeg je eigen rails en verlichting toe (88011 en 88009 apart verkrijgbaar). Zo maakt de tram een echte rondrit door het dorp en wordt het kerstgevoel nog intenser.

Voor volwassenen en gezinnen
Deze LEGO set maakt deel uit van een reeks bouwsets voor volwassenen. Je kunt gezellig samen met familie en vrienden bouwen of de set cadeau geven aan echte kerstliefhebbers. LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De veiligheid en kwaliteit van LEGO onderdelen staan voorop, wat getuigt van hun uitgebreide testprocedures. Zo weet je zeker dat dit model tegen een stootje kan en dat je veilig kunt bouwen.

Afmetingen
De tram is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed.

Herbeleef de kerstgedachte en ervaar hoe het voelt om jouw eigen kerstdorp te bouwen met de LEGO Kerst Dorpsstraat (10308) set. Laat je creativiteit de vrije loop en haal de warmte van de feestdagen in huis. Bestel jouw set vandaag nog en maak van deze kerst een onvergetelijke belevenis.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (25-05-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 99.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set10295

Porsche 911

foto van lego set10312

Jazzclub

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.