Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jazzclub 10312

Met de LEGO Icons Jazzclub (10312) haal je het avondje uit naar huis.
Bouw je eigen concertzaal en maak kennis met de jazzwereld vol swingende ritmes.
Deze set bevat gedetailleerde minifiguren en kan verbonden worden met andere modulaire gebouwen.
Met de digitale bouwinstructies in de LEGO Builder app bouw je de club gemakkelijk en begin je met genieten.

Waar is LEGO Jazzclub 10312 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 229.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
2899
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
10312
lego insiders punten icoon
1725
punten

Stap binnen in de meest swingende club van de stad met de LEGO® Icons Jazzclub (10312)! Met deze set haal jij het avondje uit naar huis met bigbandmuziek, jazzdansen en pizza. Deze set is niet alleen voor volwassen fans van modulaire gebouwen en muziekliefhebbers, maar ook voor jongeren die houden van avonden vol speelplezier.

Met deze set maak je jouw eigen concertzaal compleet met nieuwe bouwtechnieken, zoals een deuropening in een hoek van 45 graden. Na het bouwen kun jij jezelf helemaal verliezen in het prachtige interieur van de club. Zo kun je genieten van het jazzpodium, de pizzeria en de kleedkamer van de band.

De LEGO® Icons Jazzclub (10312) bevat maar liefst 8 gedetailleerde minifiguren, waaronder een jazz-zanger, bassist en drummer. Deze muzikanten nemen jou mee op een muzikale reis vol met swingende ritmes. Met bijzondere details zoals een minimicrofoon, minisaxofoon en minilangspeelplaat kun jij jouw eigen jazz-band tot leven brengen.

Deze set maakt onderdeel uit van een reeks verzamelsets voor volwassenen die houden van ontspannende projecten en buitengewone ontwerpen. Als onderdeel van de collectie LEGO® Modulaire Gebouwen maakt deze set het mogelijk om de club te verbinden met andere modulaire modellen (apart verkrijgbaar). Jouw LEGO wereld wordt zo nog groter en uitgebreider!

Muzikanten en muziekfans zullen met plezier hun eigen LEGO® Icons Jazzclub bouwen om vol trots naast hun platencollectie te zetten. Zo kun jij jouw love voor jazz en LEGO perfect combineren.

De digitale bouwinstructies vind je in de LEGO Builder app, deze app bevat een digitale versie van de bouwinstructies voor deze set. Zo kun jij jouw club in een handomdraai bouwen en beginnen met genieten!

De afmetingen van deze set zijn ca. 30 cm hoog, 25 cm breed en 26 cm diep. Deze set bestaat uit hoogwaardige materialen en voldoet aan strenge industrienormen. LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest en voldoen aan strikte wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat jij altijd veilig kunt bouwen.

Met de LEGO® Icons Jazzclub (10312) haal jij het avondje uit naar huis. Dans de avond weg met swingende jazzmuziek en vul jezelf met de lekkerste pizza. Bouw jouw eigen concertzaal en creëer jouw eigen jazz-club thuis. De LEGO® Icons Jazzclub (10312) is de perfecte combinatie tussen muziek en LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 229.99 (18-05-2023) € 229.99 (18-05-2023) € 229.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10303

Lusachtbaan

foto van lego set10307

Eiffeltoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.