Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boeket met wilde bloemen 10313

Het LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen (10313) is een tijdloos en duurzaam cadeau gemaakt van LEGO-steentjes.
Het boeket bevat 8 verschillende soorten bloemen die verstelbaar zijn, waardoor je verschillende arrangementen kunt maken.
Het is een geweldig creatief project dat zowel beginners als experts in bloemschikken zal inspireren.
Deze LEGO set bevat ongeveer 600 stukjes en is veilig en leuk om te bouwen.
Met de LEGO Builder app kun je gemakkelijk de bouwinstructies volgen.
Maak jouw eigen Boeket met wilde bloemen en geniet van een prachtig cadeau dat nooit verwelkt.

Waar is LEGO Boeket met wilde bloemen 10313 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
939
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10313
lego insiders punten icoon
450
punten

Wil je iets geven dat net zo tijdloos en onvergetelijk is als een mooie bos bloemen, maar dan zonder het gedoe van verwelkte bloemen, dure vazen en regelmatig water geven? Dan is het LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen (10313) het perfecte cadeau voor jou! Dit Boeket met wilde bloemen is volledig gemaakt van LEGO-steentjes en bevat 8 soorten prachtige bloemen, zoals korenbloemen, lavendel, schijnpapavers, fluitenkruid, ledervarens, gerbera's, riddersporen en lupines. Elk deel van de bloemen is verstelbaar, waardoor je de hoogte van de bloemen kunt aanpassen en verschillende arrangementen kunt uitproberen.

Deze set maakt deel uit van de revolutionaire LEGO Botanische Collectie voor volwassenen en bevat elementen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof dat is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. Het bouwen van dit levensgrote boeket met wilde bloemen is niet alleen een geweldig creatief project, maar ook een duurzame keuze. Wanneer het project is voltooid, kun je het in een mooie vaas zetten en het als decoratie in je huis gebruiken om elke kamer op te fleuren.

Of je nu een bloemenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek en inspirerend cadeau, het LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen is de perfecte keuze. Je kunt het cadeau doen aan de liefste persoon in je leven, zoals je vriend(in), geliefde, familielid of simpelweg aan jezelf. Het is een cadeau dat nooit uit de mode raakt en altijd kan worden gekoesterd.

Bouwen aan dit opvallende en kleurrijke Boeket met wilde bloemen zal je niet alleen inspireren om creatief te zijn, maar het zal ook jouw interesse in de natuur en haar schoonheid verhogen. De set is perfect voor iedereen die van bloemschikken houdt en nieuwe creatieve ideeën wil uitproberen. Of je nu beginner bent of expert in bloemschikken, dit project zal je uitdagen om je grenzen te verleggen en nieuwe artistieke vaardigheden te ontdekken.

Met afzonderlijk verstelbare stelen en verschillende lengtes van de stengels, biedt deze LEGO set een uitdaging voor elke bouwer. Het is een geweldige manier om te leren hoe je bloemen kunt schikken en te experimenteren met verschillende vormen en maten. Door jouw eigen boeket met wilde bloemen te creëren, kun je jouw favoriete bloemen in huis houden zonder je zorgen te maken over hun levensduur.

Houd er rekening mee dat deze set geen vaas bevat. Het boeket is ontworpen om flexibel te zijn, zodat het op de perfecte hoogte in elke vaas past die je wilt gebruiken. Maak je geen zorgen als je geen vaas hebt, het is een goede reden om er een te kopen die past bij jouw persoonlijke stijl en het interieur van je huis.

Het LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen (10313) is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag, jubileum, Moederdag, Vaderdag of gewoon een doordeweekse dag viert, dit cadeau zal zeker indruk maken op de ontvanger.

Met ongeveer 600 stukjes, bouw je het LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen op een leuke en uitdagende manier. Het is een geweldige manier om je te ontspannen en te concentreren op een creatief project, terwijl je tegelijkertijd jouw bouwvaardigheden verbetert.

Ten slotte is het bouwen met LEGO®-stenen niet alleen leuk, maar ook veilig. De stenen en onderdelen worden uitgebreid getest en voldoen aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, waardoor je zeker weet dat jouw boeket met wilde bloemen niet alleen mooi, maar ook veilig is.

Met de LEGO® Builder app kun je ook een digitale versie van de bouwinstructies vinden, zodat je gemakkelijk naar de volgende stappen kunt gaan en geen enkel detail mist. Het bouwen van jouw eigen LEGO® Icons Boeket met wilde bloemen is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!

Dit project van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen, zal je urenlang vermaken en een onvergetelijke ervaring bieden. Wacht niet langer en maak jouw eigen Boeket met wilde bloemen, gemaakt van LEGO®-stenen, en geniet van dit prachtige cadeau dat nooit zal verwelken.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (29-04-2024) € 59.95 (28-04-2024) € 48.58

Ook aanbevolen:

foto van lego set10283

NASA Space Shuttle Discovery

foto van lego set10291

Queer Eye – De Fab 5 loft

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.