Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bloemstuk met gedroogde bloemen 10314

De LEGO set 10314 is een boeiend bouwproject voor volwassenen dat zorgt voor prachtige interieurdecoratie.
Het bevat bloemen in warme herfstkleuren en kan gezellig met vrienden of familie gebouwd worden.
De set maakt deel uit van de LEGO Botanische Collectie en bevat onderdelen van duurzaam kunststof.
Het voltooide bloemstuk kan op tafel gezet of aan de wand gehangen worden.
De set is ook ideaal als cadeau voor bloemenliefhebbers.
De afmetingen zijn ongeveer 7 cm hoog, 40 cm breed en 13 cm diep.
Dit boeiende bouwproject verbetert je creativiteit en zorgt voor ontspanning.
Bestel nu en beleef de magie van LEGO!

Waar is LEGO Bloemstuk met gedroogde bloemen 10314 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
812
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10314
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij op zoek naar een boeiend bouwproject voor volwassenen dat ook nog eens een prachtige toevoeging is aan je interieur? Dan is LEGO® Icons Bloemstuk met gedroogde bloemen (10314) iets voor jou! Deze set bevat verschillende mooie bloemen in warme herfstkleuren, waaronder een gerbera en een roos als middelpunt.

Het bouwbare model heeft een gedeeld ontwerp waardoor je dit gezellig met z'n tweeën kunt bouwen. Het is een ideale manier om tijd door te brengen met je vrienden of familie. Bovendien maakt deze set deel uit van de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen en bevat het een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof dat is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. Zo kunnen jij en je vrienden heerlijk ontspannen bouwen en tegelijkertijd een duurzaam statement maken.

Eenmaal voltooid kun je dit opvallende bloemstuk op tafel zetten of ophangen als wanddecoratie om een bloemenpresentatie te creëren die je voor altijd zult koesteren. Of combineer meerdere sets om een groot bloemstuk te maken! Want waarom zou je het bij één set houden als je verliefd bent op deze prachtige bloemen?

Als cadeautip voor bloemenliefhebbers is deze set perfect voor bloemisten en kleurrijke types die hun eigen LEGO® Icons Bloemstuk met gedroogde bloemen willen bouwen. Het bouwproces verbetert bovendien je creativiteit en geeft je de kans om even helemaal te ontspannen en alle stress van de dag te vergeten.

De afmetingen van dit product zijn ongeveer 7 cm hoog, 40 cm breed en 13 cm diep. Bovendien kun je digitale bouwinstructies vinden in de LEGO® Builder app. Zo kun je altijd de instructies bij de hand hebben terwijl je gezellig aan het bouwen bent.

Als je voor LEGO® kiest, kies je voor een project van hoge kwaliteit. LEGO® stenen voldoen aan strikte industrienormen en zijn al meer dan 60 jaar consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten. Bovendien wordt de veiligheid van onze stenen en onderdelen uitvoerig getest en voldoen ze aan hoge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, deze LEGO® Icons Bloemstuk met gedroogde bloemen (10314) is een boeiend bouwproject voor volwassenen dat je creativiteit verbetert en zorgt voor prachtige interieurdecoratie zonder enig onderhoud. Ideaal om samen te bouwen met vrienden of familie, te ontspannen en om een duurzaam statement te maken. Bestel hem nu en ervaar zelf de magie van bouwen met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.00 (29-04-2024) € 49.95 (28-04-2024) € 40.89

Ook aanbevolen:

foto van lego set10299

Real Madrid – stadion Santiago Bernabéu

foto van lego set10312

Jazzclub

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.