Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rustgevende tuin 10315

Ontspan met de LEGO Icons Rustgevende tuin bouwset (10315) en creëer je eigen prachtige traditionele Japanse tuin vol met kenmerkende elementen zoals een gebogen brug, stroompje, koikarpers, lotusbloemen, bomen, rotsen, lantaarns en een paviljoen met een theeceremonie kamer. Deze set is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt ontspanning en creativiteit. Bouw eenvoudig verschillende versies van de tuin en geniet van het bouwplezier dat LEGO al sinds 1958 biedt.

Waar is LEGO Rustgevende tuin 10315 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1363
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10315
lego insiders punten icoon
787
punten

Ontspan en geniet van een creatief bouwproject met de LEGO® Icons Rustgevende tuin (10315) bouwset voor volwassenen. Laat je in een rustgevende sfeer meevoeren terwijl je elk detail van deze prachtige tuin creëert en laat je verbeelding de vrije loop bij het herschikken van de flora voor een ideale tuin om thuis of op kantoor neer te zetten.

Deze bouwset voor volwassenen is gebaseerd op een traditionele Japanse tuin en zit boordevol prachtige kenmerken. Zo vind je in deze set onder andere een gebogen brug, een stroompje, schattige koikarpers, elegante lotusbloemen, weelderige bomen, majestueuze rotsen, betoverende stenen lantaarns en een betoverend paviljoen met een gedetailleerde kamer voor theeceremonies. Met deze set creëer je je eigen oase van rust en schoonheid.

Welkom in jouw eigen wereld van ontspanning. De LEGO Icons Rustgevende tuin is niet alleen een bouwset, maar ook een toevluchtsoord in drukke tijden. Ideaal voor fans van tuinieren en mindfulness. Gun jezelf een moment van rust en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment LEGO bouwsets voor volwassenen.

Bouw en creëer een prachtige tuin met deze ontspannende LEGO® Icons Rustgevende tuin (10315) bouwset speciaal ontwikkeld voor volwassenen. De doos bevat alles wat je nodig hebt om je eigen zen-tuin te bouwen, inclusief een betoverend paviljoen, een elegante gebogen brug, een sierlijk stroompje, schattige koikarpers, betoverende lotusbloemen, weelderige bomen, majestueuze rotsen en betoverende stenen lantaarns.

Met de gleuven in de basis van de tuin kun je je display eenvoudig aanpassen en verschillende versies maken om thuis of op kantoor neer te zetten. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer telkens weer nieuwe en unieke tuinontwerpen.

De LEGO® Icons Rustgevende tuin is niet alleen een geweldige bouwset, maar ook een doordacht cadeau. Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen fans van LEGO modellen en creatieve tuinprojecten. Geef deze set cadeau aan iemand die je dierbaar is en laat hem of haar genieten van de ontspanning en creativiteit die deze set biedt.

Deze set bevat ook verschillende authentieke accessoires, zoals een theepot en een garde, om de tuinsfeer compleet te maken. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je een heerlijke theeceremonie voorbereidt in je eigen betoverende paviljoen.

Met de digitale bouwinstructies in de LEGO® Builder app wordt het bouwproces nog leuker en eenvoudiger. Volg de stap-voor-stap instructies op je telefoon of tablet en bouw deze prachtige tuin in no-time op.

De afmetingen van de LEGO Icons Rustgevende tuin zijn ongeveer 21 cm hoog, 32 cm breed en 20 cm diep, waardoor hij perfect is om neer te zetten op een plank, bureau of tafel. Deze bouwset maakt deel uit van een collectie speciaal ontworpen LEGO bouwsets voor volwassen fans. Stap in het moment en geniet van het bouwplezier dat LEGO al sinds 1958 biedt.

LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten. Veiligheid staat voorop bij LEGO® en daarom worden alle onderdelen uitvoerig getest op veiligheid en kwaliteit, zodat jij optimaal kunt genieten van de bouwervaring.

Geniet van een ontspannend bouwproject met de LEGO® Icons Rustgevende tuin (10315) bouwset voor volwassenen. Creëer je eigen prachtige tuin en laat je verbeelding de vrije loop in dit toevluchtsoord van rust en schoonheid. Haal deze bouwset nu in huis en ontdek het plezier van LEGO bouwen voor volwassenen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10295

Porsche 911

foto van lego set10271

Fiat 500

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.