Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eldorado Fort 10320

Ontdek de spannende en nostalgische wereld van LEGO® Pirates met de LEGO Icons Eldorado Fort (10320) bouwset. Deze set is een eerbetoon aan het bekende model uit de jaren 80 en biedt eindeloos speelplezier voor volwassenen. Bouw het fort steen voor steen en ontdek de gedetailleerde kamers, geheime ruimtes en werkende kanonnen. Met 8 minifiguren en een piratengaljoen met bedrukte zeilen beleef je de avonturen van vroeger opnieuw. Het fort is indrukwekkend met zijn afmetingen van 27 x 70 x 24 cm. Bestel deze unieke set nu en geniet van het bouwen en spelen!

Waar is LEGO Eldorado Fort 10320 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
2509
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
10320
lego insiders punten icoon
1612
punten

Herontdek de spannende wereld van LEGO® Pirates met de LEGO Icons Eldorado Fort (10320) bouwset voor volwassenen! Deze prachtige set is een eerbetoon aan het bekende model uit de jaren 80 (6276) en zal elke fan van LEGO Pirates versteld doen staan. Met gedetailleerde kamers en nieuwe onderdelen is de architectuur verbeterd, terwijl de klassieke uitstraling van de originele speelset behouden blijft.

Stap in een bewuste bouwervaring en ontdek verborgen schatten terwijl je het fort steen voor steen bouwt. Het fort bevat onder andere het kantoor van de admiraal, een piratengevangenis en een scala aan geheime ruimtes. Combineer de modulaire kamers voor verschillende indelingen en speel spannende confrontaties na met behulp van de werkende kanonnen. Met maar liefst 8 minifiguren en een stoer piratengaljoen met bedrukte stoffen zeilen, beleef je eindeloos speelplezier.

Naast spannende avonturen is er ook tijd voor ontspanning. En wat is er nu beter om even tot rust te komen dan met een hoogwaardige LEGO set voor volwassenen? Deze bouwset met piratenthema is niet alleen een boeiend project voor jezelf, maar ook een prachtig cadeau voor liefhebbers van klassieke LEGO sets.

Met de LEGO Icons Eldorado Fort (10320) bouwset keer je terug in de tijd voor een nostalgisch bouwproject. De set bevat alles wat je nodig hebt om het marinefort, het piratenschip en de roeiboot te bouwen. Daarnaast ontvang je ook 6 minifiguren van keizerlijke soldaten, 2 piraten en figuren van een skelet, een aap, een papegaai en een krab. Zo kun je direct starten met bouwen en spelen.

Dit indrukwekkende fort en de bouwbare basis bieden ruimte aan diverse gedetailleerde kamers. De modulaire gedeelten kunnen eenvoudig worden gecombineerd om verschillende opstellingen te vormen. Zo kun je telkens weer een nieuwe wereld creëren en je eigen avonturen bedenken.

Het LEGO Icons Eldorado Fort (10320) is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor andere volwassen fans van de klassieke LEGO Pirates sets uit de jaren 80. Verras een geliefde met deze unieke set voor een speciale gelegenheid en geniet samen van het bouwen en spelen.

Met zijn afmetingen van ongeveer 27 cm hoog, 70 cm breed en 24 cm diep is het fort een imposante verschijning. De set bevat ook allerlei leuke minifiguuraccessoires, zoals werkende kanonnen, een schatkaart, kisten, tonnen, zakken, musketten, zwaarden, kommen, bekers, flessen, lantaarns, gevangenissleutels, een kookpot, een bureau, een kaars en een ganzenveer. Hiermee kun je jouw speelervaring nog realistischer maken.

Voor de bouw van de LEGO Icons Eldorado Fort (10320) zijn digitale bouwinstructies beschikbaar in de LEGO Builder app. Deze app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij de set horen. Zo kun je stap voor stap bouwen en alle details van deze speciale set ontdekken.

LEGO bouwstenen worden al sinds 1958 gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten. Daarnaast staat veiligheid bij LEGO altijd voorop. Alle onderdelen worden uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit model tegen een stootje kan.

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van LEGO Pirates met de LEGO Icons Eldorado Fort (10320) bouwset voor volwassenen. Herleef de nostalgie en beleef eindeloos speelplezier met deze prachtige set. Bestel nu en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10289

Paradijsvogelplant

foto van lego set10308

Kerst dorpsstraat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.