Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Corvette 10321

Maak kennis met de LEGO Icons Corvette (10321) modelbouwset voor volwassenen. Bouw een gedetailleerde replica van de populaire Cabrioletsportwagen van Chevrolet uit 1961. Het model zit boordevol originele details, zoals een werkende besturing, een gedetailleerd interieur en een afneembaar dak. Deze set is perfect voor verzamelaars en fans van klassieke auto's. Begin vandaag nog en creëer iets geweldigs!

Waar is LEGO Corvette 10321 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1210
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10321
lego insiders punten icoon
1125
punten

Ben je klaar voor een avontuurlijk bouwproject? Stap dan in de wereld van LEGO® met de Icons Corvette (10321) modelbouwset voor volwassenen. Duik in de look en feel van de populaire cabrioletsportwagen van Chevrolet uit 1961 terwijl je elk detail van deze fantastische auto stap voor stap in elkaar zet. Ga voor een open of gesloten dak en parkeer jouw creatie op een mooi plekje zodat iedereen ervan kan genieten.

Deze indrukwekkende replica zit boordevol originele details. Ontdek de motorkap en kofferbak die open kunnen, de gedetailleerde motorruimte met een draaiende radiatorventilator en de echt werkende trekstangbesturing. Verwijder het dak om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur met rem-, koppelings- en gaspedalen, versnellingspook, radio, achteruitkijkspiegel en werkende besturing. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, zodat het lijkt alsof je echt in een Corvette uit 1961 stapt.

Met de LEGO Icons Corvette bouwset betreed je een nieuwe wereld vol ontspanning en plezier. Dit prachtige automodel is perfect voor verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto's. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment LEGO bouwsets voor volwassenen en geef je creativiteit de vrije loop.

In de doos vind je alles wat je nodig hebt om een gedetailleerde LEGO replica van de populaire Corvette cabrioletsportwagen uit 1961 na te bouwen. Deze set bevat onder andere een motorkap die open kan, een gedetailleerde motorruimte met een draaiende radiatorventilator, werkende besturing met trekstang, een gedetailleerd interieur en een afneembaar dak. Daarnaast worden er ook 3 kentekenplaten meegeleverd om het geheel helemaal af te maken.

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Geef de LEGO Icons Corvette bouwset dan cadeau aan liefhebbers van modelauto's en fans van Amerikaanse klassiekers. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen en zorgt voor vele uren bouwplezier.

Het model heeft afmetingen van ongeveer 10 cm hoog, 32 cm lang en 14 cm breed en is daarmee een indrukwekkende verschijning in jouw collectie. Met de LEGO Builder app kun je digitale bouwinstructies volgen, waardoor het bouwproces nog eenvoudiger en leuker wordt.

Deze LEGO bouwset maakt deel uit van een reeks geavanceerde modelsets speciaal ontworpen voor volwassenen. Ga op ontdekkingstocht en creëer jouw eigen ontspannende bouwprojecten. De bouwstenen van LEGO zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO, daarom worden alle onderdelen uitvoerig getest zodat je er zeker van kunt zijn dat dit model tegen een stootje kan.

Stap in jouw eigen wereld van bouwplezier en creëer iets geweldigs met de LEGO Icons Corvette bouwset. Begin vandaag nog aan dit boeiende bouwproject en bouw een icoon uit de Amerikaanse autogeschiedenis.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10309

Vetplanten

foto van lego set10298

Vespa 125

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.