Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skihut 10325

De LEGO Icons Skihut (10325) is een prachtige toevoeging aan de LEGO Winterdorp collectie. Met een gezellige bed & breakfast, gastenkamers, haardvuren, houtopslag, een skibox, een schaatsbaan, een sneeuwscooter, een kerstboom en vijf minifiguren beleef je urenlang speelplezier. Deze set is perfect voor zowel kinderen als volwassen LEGO fans en voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Haal de magie van de winter in huis met de LEGO Icons Skihut!

Waar is LEGO Skihut 10325 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1517
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
10325
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in de magische wereld van de LEGO® Icons Skihut (10325), de nieuwste aanwinst in de populaire LEGO Winterdorp collectie. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je een knusse bed & breakfast met een besneeuwd dak creëert, compleet met comfortabele gastenkamers en gloeiende haardvuren. Deze prachtige set zit boordevol fantastische details die je zeker zullen betoveren!

Stap binnen in de ontvangstruimte van de skihut, waar je een gezellig incheckbalie zult vinden, evenals een opgloeiende haard en zelfs een koffiezetapparaat. Hier kunnen de gasten zich meteen thuis voelen en genieten van de warme en uitnodigende sfeer. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een gastenkamer met twee comfortabele bedden en een andere haard om de ruimte extra knus te maken. Maar het hoogtepunt van deze skihut bevindt zich op de zolder, waar een prachtige slaapkamer op je wacht. Hier kun je je heerlijk terugtrekken en genieten van een rustige nacht terwijl de sneeuwvlokken zachtjes op het dak vallen.

Buiten de skihut is er nog zoveel meer te ontdekken! Verken de houtopslag en zorg ervoor dat de haard altijd voldoende brandhout heeft om de gasten warm te houden. Of ga naar de skibox en pak je ski's of snowboard om de besneeuwde hellingen af te dalen. Als je even wilt uitrusten, kun je je ijzers onderbinden en de schaatsbaan op gaan voor een paar mooie pirouettes. En als je moet, is er zelfs een toiletcabine voor die kleine ongemakken die je kunt tegenkomen tijdens je winteravontuur.

Maar dat is nog niet alles! Deze set wordt geleverd met een sneeuwscooter, perfect om razendsnel over de besneeuwde paden te rijden. Je kunt ook een prachtige kerstboom versieren met feestelijke boomversieringen om de winterse sfeer compleet te maken. En laten we niet vergeten dat deze set wordt geleverd met niet minder dan vijf minifiguren, samen met figuren van een vogel, een kat en een eekhoorn. Het hele winterdorp komt tot leven met deze leuke personages die zich vermaken in de sneeuw!

De LEGO Icons Skihut (10325) is niet alleen een geweldig cadeau voor fans van de LEGO Winterdorp collectie, maar ook een perfect winters bouwproject voor het hele gezin. Deze hoogwaardige LEGO set zorgt voor urenlang plezier en verbeelding, terwijl je samen een prachtig winterlandschap creëert. Met afzonderlijke bouwinstructies voor zowel kinderen als volwassenen, is er voor iedereen iets te doen. Dus haal de hele familie erbij en maak ruimte voor ontspanning en creativiteit!

En laten we natuurlijk niet vergeten dat deze set ook perfect is voor volwassen LEGO fans. Voel je weer even kind terwijl je de bouwstenen in elkaar zet en zie hoe het winterdorp langzaam tot leven komt. Dit is niet zomaar een speelgoedset, maar een kunstwerk dat je trots kunt tonen in je huis. En als je een beetje extra hulp nodig hebt, kun je altijd de digitale bouwinstructies gebruiken in de LEGO Builder app.

De LEGO Icons Skihut (10325) heeft een hoogte van ongeveer 21 cm, een breedte van 24 cm en een diepte van 16 cm. Met deze perfecte afmetingen past de skihut perfect in je LEGO Winterdorp collectie. En als je van accessoires houdt, zul je blij zijn te horen dat deze set ook een kerstboom, feestelijke boomversieringen en zelfs een gastenboek bevat. Het zijn de kleine details die het verschil maken en deze set heeft er genoeg!

Bij LEGO staat veiligheid altijd voorop. Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze skihut veilig en stevig is, zodat je er zonder zorgen van kunt genieten. De LEGO bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Dit is waarom LEGO al sinds 1958 geliefd is bij bouwers van alle leeftijden.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de betoverende wereld van het LEGO Winterdorp met de LEGO Icons Skihut (10325). Of je nu jong of oud bent, een ervaren LEGO bouwer of een beginner, deze set zal je zeker betoveren. Ga samen met je familie en vrienden op avontuur en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Bestel vandaag nog je set en bereid je voor op de magie van de winter!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10309

Vetplanten

foto van lego set10274

Ghostbusters™ ECTO-1

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.