Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter 10327

Maak jouw bouwdroom werkelijkheid met de LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter bouwset. Deze set bevat een gedetailleerde replica van het iconische vliegtuig uit de film Dune, met uitvouwbare vleugels en een openende cockpit. Daarnaast ontvang je 8 bekende personages uit de film. Ontspan en bouw met plezier met de LEGO Builder app. Een absolute must-have voor LEGO fans en een uniek cadeau. Bestel nu en beleef magische momenten in het Dune universum.

Waar is LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter 10327 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
1369
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10327
lego insiders punten icoon
1237
punten

Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van een legendarisch vliegtuig? Dan hebben wij dé cadeautip voor jou! Maak kennis met de LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327) bouwset, speciaal ontworpen voor volwassenen met een passie voor films en avontuur. Beleef urenlang bouwplezier terwijl je jouw favoriete vliegtuig uit de film Dune tot leven brengt!



Deze bouwset is van absolute topkwaliteit en biedt een zeer gedetailleerde replica van het iconische vliegtuig van Huis Atreides. Met uitvouwbare en beweegbare vleugels, een landingsgestel dat uitklapbaar is en een cockpit die open kan, is deze replica bijna niet van echt te onderscheiden. Gedetailleerd en verbluffend, dat is waar deze set voor staat!



En dat is nog niet alles! Bij deze set ontvang je ook maar liefst 8 bekende personages uit de film Dune. Zet Paul Atreides, Vrouwe Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho en Baron Harkonnen in zijn lange gewaad op de meest spectaculaire manieren naast jouw gebouwde vliegtuig. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen in het Dune universum!



Voor de volwassen bouwliefhebber is deze bouwset niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een moment van ontspanning en plezier. Met de LEGO Builder app heb je altijd toegang tot de digitale versie van de bouwinstructies. Geen gedoe met papier en kleine lettertjes, maar eenvoudig en overzichtelijk bouwen op je smartphone of tablet! Maak ruimte in je agenda voor een bouwmomentje en laat je creativiteit de vrije loop met deze inspirerende LEGO bouwset.



Of je nu een fanatieke LEGO verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, de LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter bouwset is een absolute must-have. Met zijn gedetailleerde replica van het vliegtuig en de bijgevoegde personages, brengt deze set het avontuur van Dune direct naar jouw woonkamer.



Zet de LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter bouwset op je verlanglijstje en beleef urenlang speelplezier en bouwgenot. Vergeet niet om ook je vrienden en familie op de hoogte te stellen van deze geweldige set. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet een vliegtuig bouwen met maar liefst 8 bekende personages erbij?



Twijfel niet langer en laat jouw bouwdroom werkelijkheid worden met de LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter bouwset. Bestel deze set nu en beleef magische momenten in het Dune universum. Blijf bouwen, blijf creëren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10306

Atari® 2600

foto van lego set10318

Concorde

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.