Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rozenboeket 10328

De LEGO Icons Rozenboeket (10328) bouwset biedt ontspanning en creativiteit. Het boeket bestaat uit een dozijn prachtige rode rozen in verschillende bloeistadia, samen met takjes gipskruid. De set bevat digitale bouwinstructies en kan gecombineerd worden met andere LEGO Botanische Collectie sets. Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid en creëert kostbare herinneringen. Gun jezelf deze bijzondere ervaring en bestel jouw exemplaar nu!

Waar is LEGO Rozenboeket 10328 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
822
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10328
lego insiders punten icoon
390
punten

Gun jezelf wat quality time met de LEGO® Icons Rozenboeket (10328) bouwset voor volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van een ontspannend bouwproject. Maar dat is nog niet alles! Deze set is ook het perfecte cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag of een andere bijzondere gelegenheid.



Met deze LEGO bouwset maak je een prachtig boeket van rode rozen. Maar liefst een dozijn rozen, waarvan 4 in volle bloei, 4 in bloei en 4 in knop. De lange groene stelen maken het mogelijk om de rozen in een vaas te plaatsen. En als extra touch zijn er ook 4 takjes gipskruid met schattige kleine witte bloemetjes. Het boeket is eenvoudig in elkaar te zetten en zal elke ruimte direct verfraaien. Bovendien is het mogelijk om deze set te combineren met andere sets uit de LEGO Botanische Collectie.



De set bestaat uit 6 zakken met stenen en bevat afzonderlijke instructies voor de 3 verschillende bloeistadia. Je kunt de set dus in je eigen tempo bouwen. En als je graag met anderen bouwt, is dat ook mogelijk. Samen delen jullie het plezier van het creëren van een prachtig boeket. Maar er is meer! Je heb toegang tot digitale bouwinstructies via de LEGO Builder app. Op die manier kun je altijd en overal bouwen, waar je ook bent. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van deze set.



Het LEGO Icons Rozenboeket is niet zomaar een bouwset. Het is een ontspannende ervaring die je in staat stelt om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Het is een momentje voor jezelf, waarbij je jouw creativiteit kunt laten sprankelen. Je voelt de spanning en het plezier van het bouwen, en wanneer je het boeket voltooid hebt, voel je een gevoel van trots en voldoening. Dit boeket is niet alleen een prachtig decoratiestuk, maar ook een tastbare herinnering aan de tijd die je voor jezelf hebt genomen.



De LEGO Icons Rozenboeket bouwset is speciaal ontworpen voor volwassenen, met oog voor detail en stijl. De rode rozen zijn een symbool van liefde en passie, en dat stralen ze ook uit. Het boeket is een klassiek en tijdloos cadeau, perfect voor iedere gelegenheid. Of je nu jezelf wilt verwennen met deze prachtige set of iemand anders wilt verrassen, met het LEGO Icons Rozenboeket maak je zeker indruk.



Stel je voor dat je dit boeket cadeau krijgt op Valentijnsdag. De doos is versierd met hartjes en het LEGO setnummer 10328 is duidelijk zichtbaar. Het is een spannend moment wanneer je de doos opent en de zakken vol stenen tevoorschijn komen. Je voelt de opwinding van het bouwen, terwijl je stap voor stap het boeket tot leven brengt. Het is een meeslepende ervaring, waarbij je volledig opgaat in het bouwproces.



Zodra het boeket compleet is, voel je een gevoel van trots. Je hebt iets gecreëerd dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een blijk van jouw creativiteit en inzet. Plaats het boeket in een vaas en zet het op een prominente plek in huis. Het is een prachtige eyecatcher die direct de aandacht trekt. En het mooie is, je kunt het boeket telkens opnieuw in elkaar zetten en zo steeds weer genieten van het bouwproces.



Maak ruimte in je leven voor ontspanning en creativiteit. Laat de drukte van alledag even achter je en geef jezelf de tijd om te bouwen. Met de LEGO Icons Rozenboeket bouwset voor volwassenen creëer je niet alleen een prachtig boeket, maar ook kostbare herinneringen. Het boeket is een symbool van liefde en passie, en elke keer dat je er naar kijkt, zul je herinnerd worden aan de tijd die je voor jezelf hebt genomen.



Geef jezelf dit bijzondere cadeau of verras iemand anders met het LEGO Icons Rozenboeket. Het is niet zomaar een bouwset, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Bestel nu jouw exemplaar en ontdek hoe het is om even helemaal op te gaan in het bouwproces. Binnenkort pronk jij met een prachtig boeket van LEGO rozen in jouw huis!

Laatste update: 2024-01-11 22:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10274

Ghostbusters™ ECTO-1

foto van lego set10320

Eldorado Fort

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.