Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Miniplantjes 10329

Creëer een prachtige bloemendisplay met de LEGO Icons Miniplantjes bouwset. Deze decoratieve set bevat 9 plantjes in terracottakleurige potjes, gebaseerd op woestijn-, tropische en vleesetende soorten. Geschikt voor beginners en ervaren bouwers, met digitale bouwinstructies via de LEGO Builder app. Bestel vandaag nog en draag bij aan een duurzamere wereld!

Waar is LEGO Miniplantjes 10329 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
758
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10329
lego insiders punten icoon
375
punten

Creëer een prachtige en onderhoudsvrije bloemendisplay met de LEGO® Icons Miniplantjes bouwset (10329). Deze decoratieve set voor volwassenen bevat planten gebaseerd op woestijn-, tropische en vleesetende soorten, elk in een bouwbaar, terracottakleurig potje. Neem wat tijd voor jezelf en beleef plezier terwijl je deze 9 planten bouwt om ze vervolgens in je huis of kantoor te plaatsen.

Deze set is niet alleen een geweldig cadeau voor plantenliefhebbers, maar ook een perfect project om te delen met vrienden en familie. Het is geschikt voor zowel beginnende als ervaren bouwers en biedt verschillende modellen met verschillende moeilijkheidsgraden. Met de LEGO Builder app heb je toegang tot digitale bouwinstructies die bij deze set horen.

Voeg wat ontspanning toe aan je leven met de bouwbare modellen uit de LEGO Botanische Collectie, een inspirerende reeks LEGO bouwsets speciaal ontworpen voor volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de rustgevende ervaring van het bouwen van deze prachtige plantjes.

Belangrijkste kenmerken:

- Decoratieve bouwset voor volwassenen: Neem wat tijd voor jezelf of geniet samen met vrienden en familie van een ontspannende bouwervaring met de LEGO® Icons Miniplantjes bouwset.

- Creatief bouwen voor plantenliefhebbers: Deze set bevat alles wat je nodig hebt om 9 plantjes te maken op basis van woestijn-, tropische en vleesetende soorten, elk in een bouwbare, terracottakleurige plantenpot.

- LEGO® Icons set voor nieuwe en ervaren bouwers: Kies uit verschillende modellen met verschillende moeilijkheidsgraden, zodat zowel beginners als gevorderden kunnen genieten van dit bouwproject.

- Onderhoudsvriendelijke decoratie voor thuis of op kantoor: Voeg een vleugje kleur toe aan elke ruimte met deze bouwbare, onderhoudsvrije bloemenset. Geen groene vingers nodig!

- Een groen cadeau: De LEGO® Icons Miniplantjes bouwset is een geweldig cadeau voor verjaardagen of andere gelegenheden voor volwassen fans van LEGO bouwsets en iedereen met groene vingers.

- Inclusief digitale bouwinstructies: Geen gedoe met papieren instructies! De LEGO® Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set horen.

- Planten gemaakt van planten: Deze set uit de LEGO® Botanische Collectie bevat elementen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof, vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. Zo draag je ook bij aan een beter milieu!

- Afmetingen: de hoogste plant in deze 758-delige bouwset (inclusief pot) is ongeveer 16 cm hoog, 10 cm breed en 6 cm diep. Perfect formaat om elke ruimte op te fleuren!

Met de LEGO® Icons Miniplantjes bouwset haal je niet alleen een prachtige en decoratieve set in huis, maar ook een ontspannende en creatieve bezigheid. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de rustgevende ervaring van het bouwen van deze unieke plantjes. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met LEGO bouwsets, deze set is geschikt voor iedereen. Bestel vandaag nog en geef jezelf, je vrienden of je familie een cadeau waar ze lang van zullen genieten. En vergeet niet, deze set is gemaakt van plantaardig kunststof, dus je draagt ook nog eens bij aan een duurzamere wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10278

Politiebureau

foto van lego set10306

Atari® 2600

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.