Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO McLaren MP4/4 & Ayrton Senna 10330

De LEGO set 10330 is een replica van de McLaren MP4/4 en Ayrton Senna, ontwikkeld in samenwerking met McLaren en het SENNA merk. De set bevat een werkende besturing, veersysteem, verstelbare achtervleugel, gedetailleerde V6-motor en een Ayrton Senna minifiguur. Met de LEGO Builder app kun je de digitale bouwinstructies bekijken. Geschikt voor volwassenen en jonge race-autofans. Bestel nu en beleef de spanning van de Formule 1 thuis!

Waar is LEGO McLaren MP4/4 & Ayrton Senna 10330 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
693
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10330
lego insiders punten icoon
520
punten

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een race-autofan? Dan is de LEGO® Icons McLaren MP4/4 & Ayrton Senna (10330) bouwset voor volwassenen echt iets voor jou. Deze replica is ontwikkeld in samenwerking met McLaren en het SENNA merk en heeft een nauwkeurige vormgeving die de look en feel van de legendarische racer uit 1988 perfect vastlegt. Deze set bevat ook een verzamelbare Ayrton Senna minifiguur.



De replica van de McLaren MP4/4 heeft een werkende besturing, een veersysteem, een verstelbare achtervleugel, gladde banden, spiegels, een schakelpook en een gedetailleerde V6-turbomotor, plus een displaystandaard en een informatieplaatje met interessante statistieken. De Ayrton Senna minifiguur wordt geleverd met een displaystandaard in de stijl van een podium en een informatieplaatje met een iconische quote en foto van Ayrton Senna.



Vind ontspanning met de inspirerende reeks LEGO bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen. Met de LEGO Builder app kun je ook de digitale versie van de bouwinstructies voor deze set bekijken.



Ben jij klaar om de racebaan te veroveren met deze geweldige McLaren MP4/4 & Ayrton Senna bouwset? Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang bouwplezier. Met de LEGO Icons serie brengen we een eerbetoon aan iconische voertuigen en hun legendarische coureurs.



De McLaren MP4/4 is een absoluut meesterwerk in de Formule 1-geschiedenis. Deze auto werd gereden door de legendarische coureur Ayrton Senna en behaalde grote successen in het seizoen van 1988. Met onze LEGO replica kun je nu zelf de spanning van dat historische seizoen opnieuw beleven.



De details van deze bouwset zijn werkelijk verbluffend. Van de strakke lijnen van de carrosserie tot de glimmende spiegels en de gedetailleerde V6-motor, elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om de McLaren MP4/4 tot leven te brengen. Het verstelbare achtervleugelsysteem geeft je de mogelijkheid om de aerodynamica van de auto naar wens aan te passen.



Maar het draait niet alleen om de auto. Deze set bevat ook een verzamelbare Ayrton Senna minifiguur, compleet met een podium-achtige displaystandaard. Deze iconische minifiguur is een eerbetoon aan de legende zelf. Het bijbehorende informatieplaatje bevat een quote van Ayrton Senna en een foto die zijn ongelofelijke passie voor het racen laat zien.



De LEGO Icons serie is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van bouwen en racen. Met deze set kun je je eigen unieke McLaren MP4/4 op je boekenplank of bureau tentoonstellen. De displaystandaard en informatieplaatje voegen een stijlvolle touch toe aan deze indrukwekkende replica.



Maar deze bouwset is niet alleen leuk voor volwassenen. Ook jonge race-autofans zullen genieten van het bouwproces en het spelen met deze gedetailleerde set. De LEGO stenen zorgen voor eindeloze mogelijkheden en stimuleren de fantasie van jong en oud.



En dat is nog niet alles! Bij de LEGO Builder app kun je de digitale versie van de bouwinstructies voor deze set vinden. Met deze handige app heb je altijd toegang tot de instructies, waar je ook bent. Zo kun je altijd en overal bouwen, zelfs als je geen internetverbinding hebt.



Of je nu een fan bent van race-auto's, McLaren, Ayrton Senna of gewoon een liefhebber van bouwen, deze LEGO Icons McLaren MP4/4 & Ayrton Senna bouwset is het perfecte cadeau. Laat je inspireren door de snelheid, kracht en emotie van de Formule 1 en creëer je eigen meesterwerk.



Bestel nu de LEGO Icons McLaren MP4/4 & Ayrton Senna bouwset (10330) en beleef de spanning van de Formule 1 in je eigen huis. Deze set is een must-have voor verzamelaars, autoliefhebbers en LEGO fans van alle leeftijden. Voeg deze fantastische replica toe aan je collectie en maak indruk op je vrienden en familie met je bouwvaardigheden.



Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van LEGO. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen McLaren MP4/4 met deze geweldige bouwset. Race naar de finishlijn en ervaar de opwinding van de Formule 1 met LEGO Icons!

Laatste update: 2024-02-01 13:53:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.